Michelle Fairley keert niet terug naar 'Game of Thrones'

Michelle Fairley niet terug naar Game of Thrones

Maar waarom niet eigenlijk?

Jim Pedd, 26 juni 2014 om 15:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Onlangs werd er door regisseur Alex Graves, die enkele afleveringen van HBO-serie Game of Thrones verzorgde, gesproken over een grote afwezige in het vierde seizoen van de serie. Het ging om het personage van Michelle Fairley, Catelyn Stark. In de boeken van schrijver George R.R. Martin keert zij terug tot leven als Lady Stoneheart, een moordlustige zombie.
Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde Fairley dat haar personage niet terug keert. ”Dat personage is dood. Ze is dood.” vertelde ze. Vervolgens werd haar gevraagd of ze graag zou zien dat haar personage terugkeert. Dat blijkt niet het geval te zijn.

”Je moet de beslissingen van de schrijvers respecteren. Ik kende de verhaallijn. En dat was het. Ze kunnen de boeken niet voor de volle honderd procent volgen. Dat is onmogelijk met maar tien uur per seizoen. Dus moeten ze het dramatisch en spannend houden en gaan er onderweg zaken verloren, om zo de kwaliteit van de serie hoog te houden.”

Eerder vertelde Graves nog dat de kans klein was dat ze terug zou keren: “We vragen ons dan af, hoe gaan we dat doen? Hoe speelt dat door in het hele verhaal en dan ook op een manier die wij leuk vinden? Ze maakte gewoon geen onderdeel uit van dit seizoen. Wat grappig is, is dat het nooit gepland was, maar op het internet leek het wel zeker.”

Bron: EW

Lees meer over: game of thrones, lady stoneheart, michelle fairley, george rr martin, a storm of swords, david benioss, db weiss

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws