search

Ons nieuws van donderdag 26 juni 2014

Michelle Fairley keert niet terug naar 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Michelle Fairley keert niet terug naar 'Game of Thrones'

Maar waarom niet eigenlijk?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Onlangs werd er door regisseur Alex Graves, die enkele afleveringen van HBO-serie Game of Thrones verzorgde, gesproken over een grote afwezige in het vierde seizoen van de serie. Het ging om het personage van Michelle Fairley, Catelyn Stark. In de boeken van schrijver George R.R. Martin keert zij terug tot leven als Lady Stoneheart, een moordlustige zombie.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde Fairley dat haar personage niet terug keert. "Dat personage is dood. Ze is dood." vertelde ze. Vervolgens werd haar gevraagd of ze graag zou zien dat haar personage terugkeert. Dat blijkt niet het geval te zijn.

"Je moet de beslissingen van de schrijvers respecteren. Ik kende de verhaallijn. En dat was het. Ze kunnen de boeken niet voor de volle honderd procent volgen. Dat is onmogelijk met maar tien uur per seizoen. Dus moeten ze het dramatisch en spannend houden en gaan er onderweg zaken verloren, om zo de kwaliteit van de serie hoog te houden."

Eerder vertelde Graves nog dat de kans klein was dat ze terug zou keren: "We vragen ons dan af, hoe gaan we dat doen? Hoe speelt dat door in het hele verhaal en dan ook op een manier die wij leuk vinden? Ze maakte gewoon geen onderdeel uit van dit seizoen. Wat grappig is, is dat het nooit gepland was, maar op het internet leek het wel zeker."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het regent op foto 'Constantine'
Series / Foto's

Het regent op foto 'Constantine'

Een nieuwe blik op de hoofdpersoon.

Hieronder kun je een nieuwe foto bekijken van NBC-serie Constantine. De foto laat ons hoofdrolspeler Matt Ryan (Constantine) in de regen zien.



De serie is gebaseerd op de populaire Hellblazer comics, die draaien om de demonenjager John Constantine. Hij is gespecialiseerd in het bestrijden van de meest gruwelijke monsters die er zijn. Met zijn grote kennis van de duistere kunsten en gevoel voor humor, strijdt Constantine voor het goede. Althans, dat deed hij. Want zijn ziel was al veroordeeld tot de hel en daarom besloot hij om zijn leven als bestrijder van het kwaad achter zich te laten. Als demonen Liv (Lucy Griffiths) de dochter van zijn beste vriend aanvallen, besluit hij uit zijn pensioen te komen. Hij moet alles doen in zijn macht om haar te redden.

Al snel blijkt dat Livs derde oog, dat haar de mogelijkheid geeft werelden te zien voorbij de onze en bovennatuurlijke gebeurtenissen te voorspellen, een bedreiging is voor een mysterieus nieuw kwaad dat in de schaduwen opgroeit. Nu is het niet alleen Liv die beschermd moet worden; de engelen worden ook bezorgd. Dus, samen moeten Constantine en Liv door het land reizen en haar krachten gebruiken om de demonen te bestrijden die de Aarde bedreigen. Wellicht is er dan ook hoop voor Constantine en zijn ziel…

In de Verenigde Staten gaat de serie op 24 oktober in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bloederig blikje achter de schermen van 'Hemlock Grove' S2
Series / Nieuws

Bloederig blikje achter de schermen van 'Hemlock Grove' S2

Famke Janssen speelt opnieuw een hoofdrol in de horrorserie.



Netflix heeft een nieuwe blik achter de schermen van het tweede seizoen van Eli Roths horrorserie Hemlock Grove vrijgegeven. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Famke Janssen, Bill Skarsgard, Landon Liboiron en Dougray Scott. Seizoen 2 gaat van start op 11 juli 2014.

Hemlock Grove is een bovennatuurlijke thriller over de vreemde gebeurtenissen in een kleine stad in Pennsylvania. De serie richt zich op de onverwachte vriendschap tussen de jonge erfgenaam van de stichters van het dorp, Roman Godfret (Skarsgard) en buitenstaander Peter Rumancek (Liboiron). Beide verbergen ze een monsterlijk geheim dat grote gevolgen heeft voor hun woonplaats. In seizoen twee heeft de stad te kampen met het schokkende bloedbad dat door een van zijn dodelijkste schepsels werd aangericht. Roman en Peter krijgen daarbij te maken met de verantwoordelijkheden die bij volwassen worden komen kijken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Avonturen beginnen op teaserposters 'Gotham'
Series / Posters

Avonturen beginnen op teaserposters 'Gotham'

Elke hoofdpersoon heeft een eigen poster gekregen.

Hieronder kun je maar liefst negen posters bekijken van de aankomende nieuwe serie Gotham. De eerste poster is een gewone teaser poster en de rest zijn personageposters. Die komen van Entertainment Weekly af, dat tegelijk ook personageomschrijvingen vrij heeft gegeven.



Bruce Wayne (David Mazouz): Weeskind met enorme rijkdom. Een twaalfjarige jongen die een nieuw levensdoel zoekt na getuige te zijn geweest van de moord op zijn ouders.



Edward Nygme / The Riddler (Cory Michael Smith): Een briljant forensisch wetenschapper die voor de politiemacht van Gotham werkt. Spreekt in cryptische bewoordingen.



Fish Mooney (Jada Pinkett Smith): Een nieuw personage voor deze wereld. Een gangster in de onderwereld, clubeigenaar en baas van Cobblepot.



Det. Harvey Bullock (Donal Logue): De cynische en pragmatische partner van James Gordon.



Ivy Pepper / Poison Ivy (Clare Foley): Nog weinig over haar personage bekend. Houdt van planten.



Det. James Gordon (Ben McKenzie): De idealistische nieuweling in de stad. Een goede agent die met een cynische partner moet samenwerken en het spel volgens de regels wil spelen in een stad zonder regels.



Oswald Cobblepot / The Penguin (Robin Lord Taylor): Een psychopathische gangster, die werkt voor misdaadbaas Fish Mooney. Zit vol met geheime ambities.



Selina Kyle / Catwoman (Camren Bicondova): Een gevaarlijk weeskind en meesterdief die haar weg wel weet te vinden in het doolhof dat Gotham heet.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe featurette 'The Strain'
Series / Nieuws

Nieuwe featurette 'The Strain'

Guillermo Del Toro's nieuwe serie is vanaf volgende maand te zien.



De Amerikaanse tv-zender FX heeft een nieuw kijkje achter de schermen van hun nieuwe horrorserie The Strain online gezet, die je hierboven kunt bekijken. De eerste aflevering van The Strain zal op zondag 13 juli worden uitgezonden.

The Strain vertelt het verhaal van Dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll), het hoofd van het Center for Disease Control Canary Team in New York City. Hij en zijn team moeten de mysterieuze uitbraak van een virus dat vampirisme lijkt te veroorzaken, onderzoeken. Terwijl het virus zich verspreidt, moeten Eph en zijn team een oorlog uitvechten die het lot van de mensheid bepaalt.

Naast Stoll zijn ook o.a. Mia Maestro, Sean Astin en Kevin Durand te zien in de horrorserie, die naar verwachting ergens in juli zijn première zal beleven. Houd SerieTotaal in de gaten voor meer beelden van The Strain.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.