Nieuw op Netflix: 'Mindhunter' seizoen 2!

Het tweede seizoen staat vanaf vrijdag 16 augustus op Netflix!

Geoffrey Ketels, 15-08-2019 15:40

In mei van dit jaar verscheen voor het eerst het gerucht dat het tweede seizoen van de serie Mindhunter in de zomer op Netflix zou verschijnen. Uiteindelijk was het 'Charlize Theron' die met de bevestiging naar buiten kwam. Zij liet zich tijdens een interview ontglippen dat het tweede seizoen in augustus op Netflix te zien zal zijn. Ook 'David Fincher' bevestigde het nieuws. Op vrijdag 16 augustus 2019 is het dan echt zover!
De serie Mindhunter vertelt het verhaal van twee FBI-agenten die luisteren naar de naam 'Jonathan Groff' en 'Holt McCallany'. Beide agenten beslissen om een nieuwe sectie op te richten. Deze sectie heeft als doel om in dialoog te kunnen gaan met seriemoordenaars. Het idee dat hierachter schuil gaat is om op die manier te proberen achterhalen wat er in hun hoofden om gaat. Op basis van deze bevindingen zou het beter mogelijk moet worden om hun gedrag te voorspellen. Het hoeft niet gezegd dat dit idee meteen op felle weerstand stuit binnen de FBI. Toch zal het uiteindelijk baanbrekend werk zijn die een belangrijke meerwaarde kan betekenen bij het oplossen van menig aantal zaken.

Lees ook: Eerste blik op 'Mindhunter' seizoen 2!

Mindhunter komt van de hand van regisseur 'David Fincher'. Het verhaal dat in de reeks wordt verteld is gebaseerd op deze van het non-fictieboek 'Mind Hunter: Inside FBI's Serial Crime Unit'.

Bijzonder populair
Er kan met recht en rede worden gesteld dat Mindhunter op vlak van populariteit hoge ogen weet te gooien. Op de gespecialiseerde website IMDB heeft ze dan ook een score van 8,5/10 gekregen. Een nog betere score valt te ontdekken op de website Rotten Tomatoes. Daar staat de 'Average Tomatometer' op een slordige 97 procent! De 'Average Audiance Score' geeft eveneens een indrukwekkende 95 procent aan. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ook de verwachtingen voor het tweede seizoen hooggespannen zijn.

Kan je al niet meer wachten tot morgen het nieuwe seizoen op Netflix verschijnt? In dat geval kan je alvast even de trailer bekijken. Deze maakt meteen duidelijk dat er weer een fantastisch seizoen in het verschiet ligt!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Mindhunter, serie, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix