Elvis wordt een spion in gloednieuwe Netflix serie!

Neflix maakt opmerkelijke Elvis Presley serie!

De serie lijkt het over een volledig andere boeg te gaan gooien...

Geoffrey Ketels, 18 augustus 2019 om 14:36

Of je nu een fan bent van 'Elvis Presley' of niet, je kan er niet omheen dat de man een legende is. In het verleden was hij niet alleen meermaals te zien in verschillende projecten op zowel het kleine als grote scherm, daarnaast kan je zomaar door één van zijn vele imitators worden getrouwd in Las Vegas. Nu springt ook Netflix op de Elvis-trein met een gloednieuwe serie.
Wie denkt dat Netflix van plan is om een zoveelste, traditionele Elvis-productie te maken heeft het fout. De eerste plannen van de reeks hebben namelijk duidelijk gemaakt dat er een bijzondere, ietwat ludieke twist aan de serie zal worden gegeven. In Agent King, zoals de serie zal noemen, zien we Elvis namelijk als een... spion! In de serie maakt Elvis deel uit van een super geheim spionprogramma. Zijn geheime leven als spion moet hij weten te combineren met zijn bekendheid als de enige, echte 'King of Rock & Roll'... dat lijkt ons inderdaad een prima dekmantel te zijn!

Agent King
Deze nieuwe serie van Netflix heeft alles om uit te groeien tot een absolute topper. Meteen bij de bekendmaking vroegen heel wat Elvis-fans zich af wat 'Priscilla Presley' van het hele idee zou vinden. Wel, blijkbaar alleen maar goede dingen. Hoe we dat weten? Omdat de dame ook zelf betrokken is bij het project! Het idee voor de reeks kwam echter van 'John Eddie'. Hij is bij het project betrokken als executive producer samen met 'Mike Arnold' en 'Jamie Salter'. Arnold doet eveneens dienst als showrunner en schrijver voor de nieuwe Netflix-komedie.

Ondanks het feit dat er naast bovenstaande verder nog niets bekend is over het project kunnen we ons best voorstellen dat er reeds heel wat mensen warm voor lopen. Het idee lijkt op het eerste zicht een klein beetje gestoord, maar mogelijks dat deze komische serie heel wat harten zal weten te veroveren.

Lees meer over: Agent King, Elvis Presley, Netflix, serie

Populair nieuws