'Shadowhunters' ster is nieuwe brandweerman in achtste seizoen 'Chicago Fire'!

Nieuwe brandweerman in seizoen 8 'Chicago Fire'

Alberto Rosende vervoegt de cast van het populaire NBC drama...

Geoffrey Ketels, 19 augustus 2019 om 07:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het achtste seizoen van het populaire NBC drama Chicago Fire staat alweer voor de deur. In de aanloop naar het nieuwe seizoen heeft NBC een nieuwe series regular bekend gemaakt. Dit is overigens geen onbekende. De nieuwe brandweerman van dienst is namelijk 'Alberto Rosende'. Hij was eerder reeds te zien in de serie Shadowhunters.
Volgens de bekendmaking welke door NBC de wereld werd ingestuurd zal de nieuwe brandweerman genaamd 'Blake Gallo' meteen een goede indruk weten te maken. Dit niet in het minst op Casey, Severide en Herrmann. Zij zullen de jonge brandweerman onder hun vleugels nemen nadat deze duidelijk heeft gemaakt volop te willen gaan voor diens nieuwe job.

Lees ook: Terugkeer van Brett in 'Chicago Fire' seizoen 8 zeer onzeker

Shadowhunters
Zoals reeds aangegeven zal 'Alberto Rosende' voor velen geen onbekende naam zijn. De acteur was dan ook eerder reeds te zien in de populaire serie Shadowhunters van Freeform. Rosende nam in die reeks de rol op zich van 'Simon Lewis'. Chicago Fire is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste drama's van NBC. De verwachtingen voor het achtste seizoen zijn dan ook hooggespannen. Zal ze deze verwachtingen ook weten in te lossen? We komen het weldra te weten wanneer het achtste seizoen in première gaat!

Tot slot raakte eerder ook reeds bekend dat er een nieuwe paramedicus zal worden geïntroduceerd in het achtste deel van Chicago Fire. Dit doet het vermoeden alleen maar toenemen dat we mogelijk afscheid zullen moeten nemen van het populaire personage van 'Brett'. Toch is daar tot dusver nog geen zekerheid over. Eén ding staat in ieder geval vast, het achtste seizoen van Chicago Fire heeft zeker en vast weer heel wat moois voor de fans in petto!

Lees meer over: Chicago Fire, serie, NBC, Shadowhunters, Alberto Rosende

Informatie over de serie: Chicago Fire

Populair nieuws