search

Ons nieuws van zondag 18 augustus 2019

Elvis wordt een spion in gloednieuwe Netflix serie!
Series / Nieuws

Elvis wordt een spion in gloednieuwe Netflix serie!

De serie lijkt het over een volledig andere boeg te gaan gooien...

Of je nu een fan bent van 'Elvis Presley' of niet, je kan er niet omheen dat de man een legende is. In het verleden was hij niet alleen meermaals te zien in verschillende projecten op zowel het kleine als grote scherm, daarnaast kan je zomaar door één van zijn vele imitators worden getrouwd in Las Vegas. Nu springt ook Netflix op de Elvis-trein met een gloednieuwe serie.

Wie denkt dat Netflix van plan is om een zoveelste, traditionele Elvis-productie te maken heeft het fout. De eerste plannen van de reeks hebben namelijk duidelijk gemaakt dat er een bijzondere, ietwat ludieke twist aan de serie zal worden gegeven. In Agent King, zoals de serie zal noemen, zien we Elvis namelijk als een... spion! In de serie maakt Elvis deel uit van een super geheim spionprogramma. Zijn geheime leven als spion moet hij weten te combineren met zijn bekendheid als de enige, echte 'King of Rock & Roll'... dat lijkt ons inderdaad een prima dekmantel te zijn!

Agent King
Deze nieuwe serie van Netflix heeft alles om uit te groeien tot een absolute topper. Meteen bij de bekendmaking vroegen heel wat Elvis-fans zich af wat 'Priscilla Presley' van het hele idee zou vinden. Wel, blijkbaar alleen maar goede dingen. Hoe we dat weten? Omdat de dame ook zelf betrokken is bij het project! Het idee voor de reeks kwam echter van 'John Eddie'. Hij is bij het project betrokken als executive producer samen met 'Mike Arnold' en 'Jamie Salter'. Arnold doet eveneens dienst als showrunner en schrijver voor de nieuwe Netflix-komedie.

Ondanks het feit dat er naast bovenstaande verder nog niets bekend is over het project kunnen we ons best voorstellen dat er reeds heel wat mensen warm voor lopen. Het idee lijkt op het eerste zicht een klein beetje gestoord, maar mogelijks dat deze komische serie heel wat harten zal weten te veroveren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer laatste seizoen 'Silicon Valley'!
Series / Trailer

Trailer laatste seizoen 'Silicon Valley'!

Na vijf seizoenen komt er nog een afrondend verhaal.

De komedie / dramaserie Silicon Valley heeft al vijf succesvolle seizoenen gehad op HBO en binnenkort verschijnt het zesde en afrondende seizoen. Onderstaande nieuwe trailer onthuld de premièredatum!

Het nieuwe seizoen zal bestaan uit zeven afleveringen, waar de eerdere seizoenen nog bestonden uit acht of tien episodes. In het afrondende seizoen keert de Pied Piper-gang nog één keer terug. Check hieronder de eerste beelden uit seizoen zes.



Lees ook: HBO's 'Silicon Valley' stopt na zes seizoenen

In de serie van bedenker Mike Judge (Office Space, Beavis & Butthead) draait het vooral om software-ontwikkelaar Richard Hendricks, gespeeld door Thomas Middleditch. Er zijn aanvullende rollen voor Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Suzanne Cryer en Jimmy O. Yang.

Het zesde en laatste seizoen van Silicon Valley start op 27 oktober.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvels 'Loki' duurt 6 uur en heeft geduchte schurken!
Series / Nieuws

Marvels 'Loki' duurt 6 uur en heeft geduchte schurken!

De derde Marvel-serie die in 2021 verschijnt.

In de lente van 2021 verschijnt de Marvel-serie Loki op het in oktober te lanceren Disney+. Het is al bekend dat het een eenmalige miniserie wordt rond het Marvel-personage en nu heeft hoofdrolspeler Tom Hiddleston een en ander verteld over de slechteriken en de speelduur.

MTV News sprak met Hiddleston en hij verklapte dat het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen, met een speelduur van zes uur. Iedere aflevering zal dus een uur duren. Ook worden zijn tegenstanders anders.

Geduchtere tegenstanders
"Ik heb het gevoel dat ik hem ken, ik speel hem nu al 10 jaar en dat vind ik te gek. Tegen de tijd dat deze uitkomt, word ik 40. Toen ik werd gecast was ik 29. Het punt is, is dat ik het gevoel heb van 'ik ken dit personage nu, het publiek kent hem,'" aldus Hiddleston tegenover MTV.

Lees ook: Marvel onthult logo en plotdetails 'Loki'!

Hiddleston vervolgt: "Om hem te spelen, oprecht, en hem nieuwe uitdagingen voor te stellen die hem op verschillende manieren moeten veranderen, is het meest opwindende eraan. Je hebt zijn specifieke gaven, zijn intelligentie, zijn verraad, zijn kattenkwaad, zijn magie. We zien hem tegenover geduchtere tegenstanders, zoals hij die nog nooit heeft gezien of gekend."

De serie Loki staat dus gepland voor het voorjaar van 2021.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen