Nieuw op Netflix: Drama en romantiek in Zuid-Koreaanse serie 'Love Alarm' seizoen 1

Nieuw op Netflix: Romantisch drama 'Love Alarm'

De serie is het nieuwste project van 'Chon Kye-young'...

Geoffrey Ketels, 21 augustus 2019 om 17:17

Op donderdag 22 augustus 2019 verschijnt er een nieuwe serie op Netflix van Zuid-Koreaanse bodem. De nieuwe, romantische serie luistert naar de naam Love Alarm en belooft best een bijzondere kijkervaring te gaan bieden.
Het romantische drama vertelt het verhaal van een onbekende ontwikkelaar welke een wel erg bijzondere app op de markt brengt. Gebruikmaken van de app zorgt er namelijk voor dat mensen kunnen ontdekken of er binnen een straal van 10 meter iemand romantische gevoelens heeft voor hem of haar. De nieuwe technologie heeft logischerwijs een enorme impact op de samenleving. Dit geldt niet in het minst voor het personage 'Jojo' (gespeeld door 'So-Hyun Kim').

Hye-young heeft de nieuwe app nog niet geïnstalleerd en stelt dan ook alles in het werk om zijn gevoelens voor Jojo verborgen te houden. Dat verloopt niet van een leien dakje, want hij is tot over zijn oren verliefd op de knappe Zuid-Koreaanse. Al snel wordt duidelijk dat twee mannen elk op hun compleet eigen manier hun gevoelens duidelijk proberen te maken aan Jojo. Uiteindelijk zal zij een keuze moeten gaan maken.

Chon Kye-young
Er zijn verschillende redenen aan te halen waarom de kans groot is dat deze Zuid-Koreaanse reeks het erg goed zal gaan doen. Niet alleen is er de knappe hoofdrolspeelster, wat bovendien ook te denken van het feit dat dit project van de hand komt van 'Chon Kye-young'? In Europa zegt deze naam misschien nog niet zoveel, maar zijn andere projecten doen het in Zuid-Korea werkelijk uitstekend. Het gaat hierbij niet alleen om Unplugged Boy, maar ook om Audition.

Het eerste seizoen van Love Alarm verschijnt donderdag 22 augustus 2019 op Netflix. In afwachting van de lancering van de reeks kan je alvast nog even de officiële trailer bekijken welke eerder door Netflix de wereld werd ingestuurd.


Lees meer over: Love Alarm, serie, Netflix

Populair nieuws