search

Ons nieuws van woensdag 21 augustus 2019

Nieuw op Netflix: Drama en romantiek in Zuid-Koreaanse serie 'Love Alarm' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Drama en romantiek in Zuid-Koreaanse serie 'Love Alarm' seizoen 1

De serie is het nieuwste project van 'Chon Kye-young'...

Op donderdag 22 augustus 2019 verschijnt er een nieuwe serie op Netflix van Zuid-Koreaanse bodem. De nieuwe, romantische serie luistert naar de naam Love Alarm en belooft best een bijzondere kijkervaring te gaan bieden.

Het romantische drama vertelt het verhaal van een onbekende ontwikkelaar welke een wel erg bijzondere app op de markt brengt. Gebruikmaken van de app zorgt er namelijk voor dat mensen kunnen ontdekken of er binnen een straal van 10 meter iemand romantische gevoelens heeft voor hem of haar. De nieuwe technologie heeft logischerwijs een enorme impact op de samenleving. Dit geldt niet in het minst voor het personage 'Jojo' (gespeeld door 'So-Hyun Kim').

Hye-young heeft de nieuwe app nog niet geïnstalleerd en stelt dan ook alles in het werk om zijn gevoelens voor Jojo verborgen te houden. Dat verloopt niet van een leien dakje, want hij is tot over zijn oren verliefd op de knappe Zuid-Koreaanse. Al snel wordt duidelijk dat twee mannen elk op hun compleet eigen manier hun gevoelens duidelijk proberen te maken aan Jojo. Uiteindelijk zal zij een keuze moeten gaan maken.

Chon Kye-young
Er zijn verschillende redenen aan te halen waarom de kans groot is dat deze Zuid-Koreaanse reeks het erg goed zal gaan doen. Niet alleen is er de knappe hoofdrolspeelster, wat bovendien ook te denken van het feit dat dit project van de hand komt van 'Chon Kye-young'? In Europa zegt deze naam misschien nog niet zoveel, maar zijn andere projecten doen het in Zuid-Korea werkelijk uitstekend. Het gaat hierbij niet alleen om Unplugged Boy, maar ook om Audition.

Het eerste seizoen van Love Alarm verschijnt donderdag 22 augustus 2019 op Netflix. In afwachting van de lancering van de reeks kan je alvast nog even de officiële trailer bekijken welke eerder door Netflix de wereld werd ingestuurd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stephen Amell bevestigt terugkeer van John Barrowman voor finale seizoen van 'Arrow'
Series / Nieuws

Stephen Amell bevestigt terugkeer van John Barrowman voor finale seizoen van 'Arrow'

Hoe zijn personage terug zal keren is echter nog maar zeer de vraag...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder verschenen er reeds meerdere berichten die aangaven dat er een aantal vertrouwde gezichten terug zullen keren voor het finale seizoen van de serie Arrow. Ook vandaag kunnen we daar nog een niet onbelangrijke naam aan toevoegen. Het was niemand minder dan hoofdrolspeler 'Stephen Amell' die bekend heeft gemaakt dat 'John Barrowman' in het finale seizoen terug te zien zal zijn.

Amell maakte het voor veel fans spannende nieuws bekend op de 'Fan Expo Boston 2019'. Het is opvallend dat de bekendmaking niet is gebeurd naar aanleiding van een vraag van een fan naar Arrow spoilers. In plaats daarvan had er iemand aan Amell gevraagd of hij de 60ste verjaardag van Barrowman zou vieren met een cake en een "spannend pakje". Het antwoord van Amell was er eentje die kon tellen en de aanwezigen meteen met verbazing wist te treffen:

"Dit is een deel van de overeenkomst. Elke tien jaar trek ik een spannend pakje aan en ga ik een verjaardagstaart afleveren bij John Barrowman. Hij keert trouwens terug voor het achtste seizoen van de reeks... wat eigenlijk een clausule is welke hij in zijn contract heeft laten opnemen, dus..."

Lees ook: Epische en ingewikkelde finale voor 'Arrow' gepland

Malcolm Merlyn
De vraag die we ons nu moeten stellen is of 'Malcolm Merlyn' het enige ongelofelijk dode personage is dat op een bepaalde manier toch nog terug zal keren in het achtste seizoen van de reeks. Eerder raakte namelijk ook al bekend dat Tommy en Prometheus eveneens terug hun opwachting zullen maken... ook zij waren eerder nochtans hartstikke dood! Is Malcolm er op een bepaalde manier dan toch in geslaagd om te overleven? Misschien wel, wie zal het zeggen?

Eén ding staat in ieder geval als een paal boven water, Arrow heeft er nooit voor teruggedeinsd om dode personages terug te laten opdraven. Dit gebeurde op verschillende manieren, namelijk via parallelle werelden, flashbacks, visioenen, hallucinaties die het gevolg waren van druggebruik, etc. Op welke manier Barrowman terug zal keren in het finale seizoen van de reeks blijft nog even koffiedik kijken. In ieder geval wijst alles er op moment van schrijven op dat de fans zich kunnen gaan opmaken voor een fantastisch, meeslepend en bevredigend laatste seizoen van Arrow!

Lees ook: Cast voor finale seizoen 'Arrow' wordt nog even flink door elkaar gehaald
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Patrick Warburton keert terug in zevende seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D'
Series / Nieuws

Patrick Warburton keert terug in zevende seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D'

De opnames zouden voor Warburton zelfs reeds zijn afgerond...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op moment van schrijven is er eigenlijk nog maar nauwelijks iets bekend gemaakt met betrekking tot het zevende seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat er alvast één opvallende naam terug te zien zal zijn in het finale seizoen. Acteur 'Patrick Warburton' heeft namelijk laten optekenen dat hij even terug in de huid zal kruipen van zijn personage in de reeks; 'General Rick Stoner'.

Het was op de Dublin Comic Con dat 'Patrick Warburton' heeft aangegeven terug zijn opwachting te zullen gaan maken in het zevende seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.. Hij gaf dit antwoord op de vraag of de mogelijkheid om te tijdreizen nieuwe opportuniteiten met zich mee zou brengen voor zijn personage. "Ja ik kom terug. Ik heb recent enkele opnames gemaakt met die mannen. Het was ongelofelijk leuk."

Lees ook: Marvel: "Waarom we niet verder gaan met 'Agents of SHIELD' na seizoen 7"

Rick Stoner
Het personage van Warburton was eerder al te zien in twee afleveringen in het vijfde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.. Dit gezegd zijnde verscheen het personage niet in vlees en bloed, maar wel als hologram berichten die eerder waren opgenomen in de jaren 1970. Naar aanleiding van de stelling die Warburton de wereld heeft ingestuurd lijkt het er naar uit te zien dat er nu daadwerkelijk sprake is geweest van interactie met de cast. Bijgevolg zou het nu dus zomaar om (veel) meer kunnen gaan dan gewoon een aantal berichten die moesten worden opgenomen. Duidelijkheid over deze kwestie bestaat er echter vooralsnog nog niet.

Het personage van 'Rick Stoner' is niet de enige die terug zijn opwachting zal maken in het finale seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.. Eerder werd namelijk ook bekend gemaakt dat fans zich kunnen opmaken voor een terugkeer van het populaire personage 'Agent Carter'.

Lees ook: Agent Carter maakt haar opwachting in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' seizoen 7!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alyssa Milano: "zonder mijn 2 abortussen had ik geen carrière gehad"
Series / Celebrity

Alyssa Milano: "zonder mijn 2 abortussen had ik geen carrière gehad"

De actrice vindt het nog steeds de beste keuze die ze kon maken...

Actrice 'Alyssa Milano', inmiddels 46, heeft in de laatste aflevering van haar podcast de voorbije week aangegeven dat ze in het verleden de verschrikkelijke beslissing heeft moeten nemen om twee abortussen te laten uitvoeren. Ze moest de abortussen ondergaan terwijl ze in een vaste relatie zat in het jaar 1993. De jonge actrice voelde zich toen echter nog helemaal niet klaar om al moeder te worden.

Toen Milano voor het eerst zwanger bleek te zijn had ze net haar opdracht voor Who's the Boss tot een goed einde gebracht. De actrice was toen nog in haar vroege twintiger jaren en voelde zich nog veel te jong voor de verantwoordelijkheid die bij het moederschap komt kijken. "Ik heb die keuze gemaakt. Het was ook mijn keuze om te maken. Sorry, maar toch ook niet sorry. Het was absoluut de juiste keuze voor mij om op dat ogenblik te maken."

Voorbehoedsmiddelen
De actrice wou wel nadrukkelijk laten optekenen dat ze bij het vaststellen van beide zwangerschappen steeds gebruik had gemaakt van voorbehoedsmiddelen. "Het was geen eenvoudige keuze om te maken. Het was helemaal niets dat ik had gewild, maar het was wel iets waarvan ik vond dat ik er nood aan had. Eigenlijk een beetje zoals alle gezondheidszorg waar een mens op een zeker ogenblik nood aan heeft. Het was geen leuke ervaring en het was zeker geen fijne periode uit mijn leven, in tegendeel. Ik ben katholiek opgevoed en plots moest ik een beslissing gaan nemen die volledig in strijd was met mijn geloofsovertuiging."

Milano gaf bovendien eveneens aan dat ze slechts enkele maanden na de eerste abortus reeds opnieuw zwanger bleek te zijn. "Ik had alles gedaan wat ik kon om niet opnieuw zwanger te worden. Ik heb de voorbehoedsmiddelen gebruikt zoals het hoorde, maar toch werd ik geconfronteerd met een nieuwe zwangerschap. Vervolgens heb ik (terug) de beslissing moeten nemen om een abortus uit te laten voeren". Nu de actrice terugblikt op het verleden geeft ze aan geen spijt te hebben van de beslissingen die ze heeft genomen:

"Ik zou niet de prachtige kinderen hebben die ik vandaag heb (een meisje 'Elizabeth' van 4 jaar en een zoontje 'Milo' van 7 jaar). Bovendien heb ik mijn kinderen kunnen geven waar zij recht op hebben, namelijk een moeder die volledig klaar was voor het moederschap en er altijd voor hen is geweest. Bovendien had ik nooit mijn prachtige man, David, ontmoet en had ik ook alleen maar kunnen dromen van de carrière die ik nu wel heb".

Milano staat eveneens bekend als een hevige en gedreven activiste tegen de onderdrukking van de vrouw. Zo kwam ze de voorbije lente nog in het nieuws toen ze een oproep deed voor een Hollywood boycot en ze vrouwen in Georgia opriep om in "seks staking" te gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Kit Harington' wil Longclaw zwaard uit 'Game of Thrones' maar HBO weigert
Series / Celebrity

'Kit Harington' wil Longclaw zwaard uit 'Game of Thrones' maar HBO weigert

HBO lijkt echter niet van plan om het zwaard uit handen te geven...

In elke serie wordt er wel gebruik gemaakt van enkele objecten die tijdens en na de reeks uitgroeien tot iconische items. Veel van deze items komen uiteindelijk in de handen terecht van de respectievelijke acteurs of actrices die er gebruik van hebben gemaakt. Ook 'Kit Harington' heeft aangegeven graag het zwaard van Jon Snow te willen hebben uit Game of Thrones, maar HBO lijkt niet van plan om aan die wens tegemoet te komen...

Verschillende objecten waar in Game of Thrones gebruik van werd gemaakt zijn uitgegroeid tot legendarische items. Het gaat hierbij niet alleen om de 'Iron Throne', maar ook om de drakeneieren evenals de munt die aan Arya Stark werd gegeven door Jaqen H'ghar. Voor Kit Harington is er één object uit de serie welke hij koste wat het kost wil hebben, namelijk het zwaard van zijn personage Jon Snow genaamd 'Longclaw'.

Lees ook: George R.R. Martin: Einde 'Game of Thrones' heeft geen invloed op het vervolg

Belangrijk aandenken
Harington heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag het zwaard van zijn personage Jon Snow in handen zou willen krijgen. HBO heeft echter reeds laten optekenen dat de belangrijkste items uit de reeks tentoongesteld worden. Dit gebeurt middels een permanente tentoonstelling bij de Linen Mill Studios in Banbridge nabij Belfast in Noord-Ierland. Dit maakt duidelijk dat de kans dat Harington zijn zwaard ooit terug in handen zal krijgen bijzonder klein is... Ook hij kan er gelukkig nog altijd naar gaan kijken in Noord-Ierland!

Lees ook: 'Game of Thrones'-acteur Hafþór Júlí­us Björnsson (The Mountain) tilt Ed Sheeran boven zijn hoofd: "hij vroeg erom!"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe beelden DC-animatieserie 'Harley Quinn'!
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe beelden DC-animatieserie 'Harley Quinn'!

De grote liefde van de Joker krijgt voor het eerst haar eigen serie.

In de strips van DC is Harley Quinn tegenwoordig een antiheld met hoofdzakelijk goede bedoelingen. In de nieuwe animatieserie Harley Quinn gooien de makers het echter over een andere boeg.

Quinn laat in de serie de Joker achter zich om de nieuwe topcrimineel van Gotham City te worden. Het maakt haar daarbij weinig uit wie ze op haar pad moet doden of verwonden. Vandaag is een nieuwe blik achter de schermen van de serie vrijgegeven, die we jullie niet willen onthouden.

Lees ook: Personages animatieserie 'Harley Quinn' onthuld

Een stemmencast om van te smullen
In de featurette zien we het grootste deel van de stemmencast, waaronder Kaley Cuoco (Harley Quinn), Lake Bell (Poison Ivy) en Alan Tudyk (Joker). Daarnaast horen we in Harley Quinn Diedrich Bader als Batman en Christopher Meloni als Commissioner Gordon. In de video zijn verder glimpen op te vangen van o.a. Wonder Woman. De serie wordt later dit jaar beschikbaar gesteld door DC Universe.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'He-Man' terug op Netflix! "By the Power of Greyskull.."
Series / Nieuws

'He-Man' terug op Netflix! "By the Power of Greyskull.."

Masters of the Universe krijgt opleving.

Netflix heeft onthuld dat Kevin Smith (Clerks., Dogma, Cop Out) showrunner en uitvoerend producent wordt bij een nieuwe reeks afleveringen van He-Man a.k.a. Masters of the Universe.

He-Man and the Masters of the Universe is een tekenfilmreeks die in 1983 verscheen, waarin de speelgoedpoppetjes van Mattel het tegen elkaar opnemen. Uiteraard staat He-Man aan de goede kant, zijn tegenstander is keer op keer Skeletor.

Revelation
"In Masters Of The Universe: Revelation gaan we verder met het epische verhaal over de laatste slag tussen He-Man en Skeletor", aldus Smith in een statement. "Dit is het verhaal dat je als kind al wilde zien."

Sony Pictures werkt overigens ook aan een heuse He-Man bioscoopfilm. Hierin moet acteur Noah Centineo de titelrol gaan spelen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'Hawkeye' vindt zijn showrunner
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Hawkeye' vindt zijn showrunner

Goed nieuws voor fans van de franchise.

Marvel Studios heeft een showrunner ingehuurd voor Hawkeye, de serie die het maakt voor Disney+. Ondanks dat de showrunner nog niet is aangekondigd, laat een van de schrijvers van de serie, weten dat zij niet ingehuurd is. In plaats daarvan is de keus op iemand anders gevallen.

"Ik heb in mijn carrière nog niet heel vaak een baan niet gekregen, maar vandaag heb ik er eentje verloren die wel een beetje pijn doet," aldus schrijfster Amy Berg. "Helaas moet ik bekend maken dat je geen versie van deze twee personages gemaakt door mij gaat zien. Ik denk dat je ervan had gehouden."



Er is nog geen showrunner bekend gemaakt, maar we weten dat Jeremy Renner weer te zien zal zijn als Hawkeye. Hij neemt in de serie de leiding over Kate Bishop, een personage dat Hawkeye uiteindelijk moet opvolgen als opvallende boogschutter. De serie is in de herfst van 2021 te streamen op Disney+.

Lees ook: Eerste korte clip 'Hawkeye' met nu al gillende fans!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'Krypton' had een zeer verrassend plot!
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Krypton' had een zeer verrassend plot!

Een producent onthult een deel van het plot.

Producent Cameron Welsh heeft tijdens een interview onthuld waar het derde seizoen van de serie Krypton om zou draaien. De serie werd vorige week, krap twee dagen na het einde van het tweede seizoen, geannuleerd.

In het eerste seizoen zagen we Adam Strange naar het verleden reizen om Kal-El te redden, wiens bestaan uit de tijdlijn gewist was door Brainiac. In het tweede seizoen kwam General Zod ten tonele en brak er een burgeroorlog uit. Het derde seizoen zou een gaaf nieuw plot krijgen. Dat kan je hieronder lezen.

Lees ook: Stekker uit Superman-serie 'Krypton' en spin-off 'Lobo'



Welsh ging ook nog in op online speculatie naar aanleiding van de finale van het tweede seiozen. Hij bevestigde allereerst dat we inderdaad de Thanagarians konden zien aan het einde van het tweede seizoen, een soort waar Hawkman, Hawkwoman en Hawkgirl ook vanaf komen. Verder refereert het omega-symbool op een rotsmuur naar de Omega Man en niet naar Darkseid.

Lees ook: Grote hoop voor 'Krypton' en spin-off 'Lobo'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'His Dark Material' vindt nieuw hoofdpersonage
Series / Nieuws

'His Dark Material' vindt nieuw hoofdpersonage

Weer een nieuw belangrijk castlid voor de serie!

Acteur Andrew Scott is gecast in HBO-serie His Dark Materials. Hij mag de rol van de mysterieuze ontdekkingsreiziger Stanislaus Grumman spelen. Dat is een sjamaan die ook wel bekend staat als Jopari in de boeken van de Britse schrijver Philip Pullman.

Grumman wordt in het tweede boek van de trilogie, The Subtle Knife, aan ons voorgesteld. In het boek lezen we hoe Lyra en Will door een wereld reizen waarin mensen opgejaagd worden door geesten. Grumman komt ondertussen Lee Scoursby tegen, die op zoek is naar manieren om daar een einde aan te maken.

Lees ook: Gave trailer voor HBO's 'His Dark Materials' met James McAvoy!

Twee seizoenen
Vandaag horen we dus dat Andrew Scott de rol van Jopari mag spelen in de serie gebaseerd op de boeken van Pullman. Hieronder de aankondiging zoals op de Twitter-account van de serie werd gedaan.



De serie is in het najaar te zien op HBO en krijgt in elk geval twee seizoenen.

Lees ook: Nieuwe fantasy-serie 'His Dark Materials' omvat sowieso meerdere seizoenen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.