Stephen Amell bevestigt terugkeer van John Barrowman voor finale seizoen van 'Arrow'

John Barrowman terug voor laatste seizoen 'Arrow'

Hoe zijn personage terug zal keren is echter nog maar zeer de vraag...

Geoffrey Ketels, 21 augustus 2019 om 16:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eerder verschenen er reeds meerdere berichten die aangaven dat er een aantal vertrouwde gezichten terug zullen keren voor het finale seizoen van de serie Arrow. Ook vandaag kunnen we daar nog een niet onbelangrijke naam aan toevoegen. Het was niemand minder dan hoofdrolspeler 'Stephen Amell' die bekend heeft gemaakt dat 'John Barrowman' in het finale seizoen terug te zien zal zijn.
Amell maakte het voor veel fans spannende nieuws bekend op de 'Fan Expo Boston 2019'. Het is opvallend dat de bekendmaking niet is gebeurd naar aanleiding van een vraag van een fan naar Arrow spoilers. In plaats daarvan had er iemand aan Amell gevraagd of hij de 60ste verjaardag van Barrowman zou vieren met een cake en een "spannend pakje". Het antwoord van Amell was er eentje die kon tellen en de aanwezigen meteen met verbazing wist te treffen:

"Dit is een deel van de overeenkomst. Elke tien jaar trek ik een spannend pakje aan en ga ik een verjaardagstaart afleveren bij John Barrowman. Hij keert trouwens terug voor het achtste seizoen van de reeks... wat eigenlijk een clausule is welke hij in zijn contract heeft laten opnemen, dus..."

Lees ook: Epische en ingewikkelde finale voor 'Arrow' gepland

Malcolm Merlyn
De vraag die we ons nu moeten stellen is of 'Malcolm Merlyn' het enige ongelofelijk dode personage is dat op een bepaalde manier toch nog terug zal keren in het achtste seizoen van de reeks. Eerder raakte namelijk ook al bekend dat Tommy en Prometheus eveneens terug hun opwachting zullen maken... ook zij waren eerder nochtans hartstikke dood! Is Malcolm er op een bepaalde manier dan toch in geslaagd om te overleven? Misschien wel, wie zal het zeggen?

Eén ding staat in ieder geval als een paal boven water, Arrow heeft er nooit voor teruggedeinsd om dode personages terug te laten opdraven. Dit gebeurde op verschillende manieren, namelijk via parallelle werelden, flashbacks, visioenen, hallucinaties die het gevolg waren van druggebruik, etc. Op welke manier Barrowman terug zal keren in het finale seizoen van de reeks blijft nog even koffiedik kijken. In ieder geval wijst alles er op moment van schrijven op dat de fans zich kunnen gaan opmaken voor een fantastisch, meeslepend en bevredigend laatste seizoen van Arrow!

Lees ook: Cast voor finale seizoen 'Arrow' wordt nog even flink door elkaar gehaald

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Arrow, serie, John Barrowman, Stephen Amell

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws