'Stranger Things' heeft nog een LHBTI-personage

'Stranger Things' heeft nog een LHBTI-personage

De Netflix-serie heeft er eentje die iedereen wel kent!

Jim Pedd, 22 augustus 2019 om 07:09

Het lijkt erop dat Stranger Things stiekem al eerder dan het derde seizoen een homoseksueel personage introduceerde. In het derde seizoen onthulde Maya Hawke’s Robin dat ze een lesbienne is. Maar nu blijkt dat Will Byers vermoedelijk al langer homoseksueel is.
De site Screen Rant stelt dat de Duffer-broers in hun pitch onthulden dat Will zich afvraagt wat hij nu eigenlijk is. In hun pitch stelden ze het volgende:
WILL BYERS, twaalf, is een lief, gevoelig kind dat worstelt met zijn seksuele identiteit. Pas net is hij erachter gekomen dat hij niet in de definitie van ‘normaal’ van de jaren tachtig past. Zijn onschuldige keuzes, zoals zijn kleurrijke kleren, blijken een constante bron van pesterij. Net als Mike, ontsnapt Will daaraan door fantasyspellen, waarin hij zichzelf kan zijn. Hij heeft een nauwe band met zijn moeder, Joyce. Zijn broer, Jonathan, helpt haar bij de opvoeding, want hun vader heeft hen vier jaar geleden achtergelaten.
Eerder al hoorden we van acteur Noah Schnapp dat Will mogelijk homoseksueel zou zijn. Bevestigd werd het tot nu toe niet, maar nu lijkt het toch wel zeker.

Lees ook: Hysterische 'Stranger Things'-fans krijgen grote verrassing van Netflix

Bron: Screenrant

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Serie, Noah Schnapp

Populair nieuws