Netflix bevestigt horrorserie over veelbesproken 'Fyre Festival'

Netflix kondigt 'Fyre Festival' horrorserie aan!

De trailer laat in ieder geval reeds het beste vermoeden...

Geoffrey Ketels, 23 augustus 2019 om 16:20

Het zogenaamde 'Fyre Festival' is ongetwijfeld één van de meest veelbesproken festivals ooit. Het exclusieve festival op de Bahama's welke niet door blijkt te gaan klinkt in eerste instantie vooral als een complete mislukking. Netflix ziet er echter stof in voor een heuse horrorserie.
Het is niet voor het eerst dat er een productie wordt gemaakt die draait rond het exclusieve festival dat nooit plaats heeft gevonden. Aan het begin van dit jaar verscheen bijvoorbeeld reeds de documentaire Fyre: The Greatest Party That Never Happened. De productie die Netflix nu heeft aangekondigd is natuurlijk iets helemaal anders. Het nieuwe project welke luistert naar de naam The I-Land moet een combinatie gaan worden van Lost en de meest bloedstollende horrorfilm welke je, je eigenlijk maar kan inbeelden.

Bloedstollende trailer
Netflix stuurde niet alleen de aankondiging van de nieuwe horrorserie de wereld in, meteen werd er ook een bloedstollende trailer gelanceerd. Deze trailer maakt duidelijk dat iedereen welkom is op het exclusieve feest. Of je het uiteindelijk ook zal weten te overleven is een andere vraag... De omschrijving die door Netflix aan het nieuwe project wordt gegeven is de volgende:

"10 mensen worden wakker op een verraderlijk eiland. Ze kunnen zich niet meer herinneren hoe ze daar precies terecht zijn gekomen. Ze ontdekken al snel dat de plaats niet is wat ze er in eerste instantie van verwachten. Ze worden dan ook geconfronteerd met verschillende, extreme psychologische evenals lichamelijke uitdagingen".

De serie zal bestaan uit 7 afleveringen en is vanaf 12 september te zien op Netflix. Ben je wel te vinden voor een voorsmaakje? Dan is het zeker de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken!


Bron: Rtlboulevard.nl

Lees meer over: The ILand, serie, Netflix

Populair nieuws