Twee series regulars nemen afscheid van 'Legends of Tomorrow'

'Legends of Tomorrow' verliest enkele grote namen

Het vijfde seizoen belooft net wat minder legendarisch te worden...

Geoffrey Ketels, 23 augustus 2019 om 15:13

Fans mogen dan wel erg uitkijken naar het vijfde seizoen van Legends of Tomorrow, toch valt er ook slecht nieuws te bespeuren. Met het vijfde seizoen moet er namelijk opnieuw afscheid worden genomen van twee toch wel belangrijke personages.
In eerste instantie nemen we afscheid van het personage van 'Brandon Routh' genaamd 'Ray Palmer'. De acteur nam deze rol reeds op zich van in het derde seizoen van de serie Arrow. Dit nieuws zal ongetwijfeld voor veel mensen reeds als een schok komen, maar er is meer. Routh is namelijk niet de enige series regular die een einde breidt aan zijn avonturen in Legends of Tomorrow. Hetzelfde geldt namelijk eveneens voor Courtney Ford.

Lees ook: Brandon Routh terug als Superman in 'Crisis on Infinite Earths'

Creatieve beslissing
'Brandon Routh' en 'Courtney Ford' zijn in het echte leven getrouwd en nu nemen ze ook samen afscheid van hun personages in Legends of Tomorrow. De twee castleden zijn uit de serie geschreven als gevolg van een creatieve beslissing van de productie. Het personage van Ray heeft niet zoveel succes gehad in de liefde sinds hij een boontje kreeg voor iemand die al verliefd was op 'Oliver Queen' in Arrow. Dat zowel hij als het personage van Ford uit de reeks worden geschreven kan veel betekenen, maar wat precies zal het vijfde seizoen duidelijk moeten gaan maken.

De algemene verwachting is dat zowel Routh als Ford hun laatste aflevering voor Legends of Tomorrow zullen opnemen in oktober van dit jaar. Gezien het feit dat het vijfde seizoen pas ergens in de loop van het jaar 2020 wordt verwacht is de kans groot dat we niet teveel afleveringen zullen moeten wachten vooraleer we het afscheid van beide personages zullen kunnen aanschouwen.

Lees ook: Constantine terug voor 'Legends of Tomorrow'

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Legends of Tomorrow, serie, Brandon Routh, Courtney Ford

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws