'Star Wars: The Clone Wars' eindigt in februari 2020

Star Wars: The Clone Wars eindigt in februari 2020

Gaaf nieuws vanaf de D23 Expo.

Jim Pedd, 24 augustus 2019 om 14:32

De D23-expo zit vol aankondigingen. Een daarvan is de première van het laatste seizoen van Star Wars: The Clone Wars. Het verhaal van de animatieserie werd nooit echt helemaal afgerond en dat gaat met het zevende seizoen eindelijk gebeuren. Dave Filoni liet weten dat de serie in februari 2020 weer verder gaat.
De serie krijgt nog twaalf afleveringen die allemaal te zien moeten zijn op streamingdienst Disney+. De bedoeling is dat ze in februari 2020 te zien zullen zijn en het verhaal van de serie afronden. The Clone Wars begon in 2008 met een film, waarna de boel in 2009 op Cartoon Network te zien was. In 2012 kocht Disney Lucasfilm, waarna de serie met het vijfde seizoen eindigde. Tegelijk waren fans zo vocaal om meer dat Netflix het zesde seizoen maakte in 2014. Nu komt er dus nog een reeks om de boel echt af te maken.

Lees ook: Gave trailer 'The Clone Wars' S7

Geen toekomst
Daarna heeft de serie echter geen toekomst. “Dit zal het verhaal dat George Lucas en ik begonnen zijn afronden. Er zijn meer verhalen die verteld kunnen worden met deze personages. Maar ik schreef en regisseerde de laatste vier afleveringen en voel me eigenlijk erg goed bij het einde.”

Lees meer over: Disney Plus, Star Wars THe Clone Wars, Star Wars, Dave FIloni

Informatie over de serie: Star Wars: The Clone Wars

Populair nieuws