search
De Muppets komen in 2020 naar Disney+!
Series / Nieuws

De Muppets komen in 2020 naar Disney+!

Goed nieuws als je fan bent van Kermit en zijn bende.

De Muppets krijgen weer een nieuwe serie. Disney+ zal ruimte bieden aan de franchise met een volledig nieuwe serie: Muppets Now. Deze unscripted serie zal straks gaan bestaan uit korte afleveringen met een hele reeks beroemdheden die als gastster langskomen.

Dat meldt niemand minder dan Kermit de Kikker zelf op zijn Twitter-account. "Ik ben zo […] om aan te kondigen dat de Muppets een gloednieuwe, unscripted, korte […] serie krijgen. Muppets Now is in 2020 op Disney+ te zien! Het wordt […]! En het beste van alles? Er komen beroemde gaststerren als […]! We zijn zo […] om met jullie te delen dat […]! Dank aan alle lovers, dromers en jou!"



Het is onduidelijk os dit dezelfde serie is dit van Josh Gad, Adam Horowitz en Edward Kitsis komt. Zij werken namelijk ook aan een Muppets-serie, die in de loop van 2020 te zien zal zijn. Het project heet Muppets Live Another Day en speelt zich direct af na The Muppets Take Manhattan en zou draaien om Kermit die de bende uit elkaar laat vallen, waarna Rowlf verdwijnt en de gang toch weer samen moet werken.

Aanbevolen artikelen