'Moon Girl and Devil Dinosaur' in 2020 te zien

'Moon Girl and Devil Dinosaur' in 2020 te zien

Een gave serie die Marvel en Laurence Fishburn maken.

Jim Pedd, 26 augustus 2019 om 11:17

Hoeveel aankondigingen van Marvel TV kan je hebben in een weekend? Nou, heel veel. Vandaag is ook bekend gemaakt dat Marvel TV werkt aan Moon Girl and Devil Dinosaur, een serie die gemaakt wordt voor Disney Channel en uiteindelijk dus ook streamingdienst Disney+.
De serie wordt gemaakt in samenwerking tussen Disney en Cinema Gypsy Productions en moet in 2020 te zien zijn. Deze wordt gebaseerd op de comicserie van Marvel uit 2016 die draait om Moon Girl, een van de slimste mensen van de wereld. In het alledaagse leven staat ze bekend als de 13-jarige Lunella Lafayette, en haar beste vriendje Devil Dinosaur neemt ze altijd met zich mee.

Serie op komst
De serie wordt geproduceerd door niemand minder dan Laurence Fishburne, die erg uitkijkt naar de serie. “Als groot liefhebber van comics, ben ik dolblij mee te mogen werken aan Marvels Moon Gril and Devil Dinosaur,” aldus de producent en acteur. “Disney Channel is het perfecte platform om deze piepkleine Afrikaans-Amerikaanse superheld te bekijken en ik kan niet wachten tot het publiek haar avonturen kan zien.”

Lees meer over: Moon Girl and Devil Dinosaur, Marvel, Laurence FIshburn

Populair nieuws