search
Slechts één hoofdpersoon tweede seizoen 'True Detective'?

Slechts één hoofdpersoon tweede seizoen 'True Detective'?

Volgens The Wrap heeft Nic Pizzolatto het scenario ingeleverd voor de eerste aflevering.

Jim Pedd

HBO's duistere misdaadserie True Detective bleek een heuse sensatie. Niet gek dus dat showrunner Nic Pizzolatto al druk werkt aan een vervolg, in de vorm van een tweede seizoen. Hoofdrolspelers Matthew McConaughey en Woody Harrelson keren verder niet terug voor dat seizoen en dus komt er een geheel nieuwe cast.


Eerder was er het gerucht dat die cast geleid zou worden door twee of drie personages, maar nu lijkt het erop dat er maar één hoofdrolspeler komt. Op Twitter meldt The Wrap dat het scenario van de eerste aflevering ingeleverd is bij HBO en dat daar slechts één hoofdrolspeler in zit. Verder wordt dat personage bijgestaan door meerdere mannen en vrouwen.

Mocht het bericht kloppen, dan is dat enigszins verrassend. We weten namelijk dat Pizzolatto eerder over het tweede seizoen vertelde drie hoofdpersonen te hebben. En hij hield enorm van elk van hen. Mogelijk klopt het bericht van The Wrap dan ook niet. Totdat we een cast hebben, zou alles echter kunnen kloppen en kan dit voorlopig in de geruchten-kast blijven staan…

Aanbevolen artikelen