'Constantine' mag niet roken in de serie

Constantine mag niet roken in de serie

Terwijl hij in de comics een kettingroker is.

Jim Pedd, 30 juni 2014 om 09:35

Niet eens zo heel lang geleden vertelde producent David S. Goyer nog dat de door Matt Ryan gespeelde Constantine zo trouw mogelijk aan het oorspronkelijke personage zou zijn. Onderdeel daarvan was dat het personage ook zou roken, maar nu blijkt dat dit niet gaat gebeuren. In een interview onthulde de regisseur van de pilot Neil Marshall, dat het niet mag van NBC.
”Op het netwerk is er één ding dat je niet mag en dat is roken,” vertelde Marshall. ”Maar dat is één van zijn karaktertrekjes. Dus daar werken we omheen en we proberen zoveel mogelijk aspecten daarvan te vangen. We zullen zien.”

Op andere gebieden zullen er geen compromissen gesloten worden, beloofde Marshall. ”Hannibal is bijvoorbeeld op NBC te zien en is erg duister en angstaanjagend. Welke regels je ook hebt, je kunt zo duister en angstaanjagend zijn als je wil en die richting slaan we ook in. De intentie is om zo duister en angstaanjagend als mogelijk te zijn met de serie. En dat is ons hele plan ook, om de serie eng te maken. Maar het roken is frustrerend. Wie weet waar het heengaat. Waar het verhaal heen zal gaan en het personage. Er zijn zoveel verschillende meningen.”

Bron: Collider

Lees meer over: constantine, roken, matt ryan, david goyer, nbc, harold pirreneau, charles halford, lucy griffiths

Informatie over de serie: Constantine

Populair nieuws