Aaron Paul: "Deze scène uit Breaking Bad moet je opnieuw kijken voor de Netflix film"

Aaron Paul tipt te herbekijken Breaking Bad scène!

De acteur draagt de scène in kwestie duidelijk een warm hart toe...

Door redactie, 28 augustus 2019 09:10

Fans van de fantastische AMC serie Breaking Bad waren jarenlang vragende partij voor een film. Netflix heeft recent niet alleen bekend gemaakt dat er een dergelijke film komt, daarnaast komt ze ook nog dit jaar. Acteur 'Aaron Paul' heeft fans alvast een tip gegeven over welke scène uit de serie ze nog eens moeten bekijken vooraleer in de film te duiken.
Het is alweer zes jaar geleden dat de razend populaire AMC serie teneinde kwam. Dit is een behoorlijke tijd, dus is het niet zo vreemd dat sommige fans misschien een opfrisser kunnen gebruiken. Volgens Aaron Paul is er alvast één scène welke iedereen zeker terug zou moeten kijken vooraleer de film op Netflix wordt gelanceerd. Het zou gaan om een scène uit de zevende aflevering van het derde seizoen van de reeks. De episode in kwestie luistert naar de naam 'One Minute'.
Half miljoen dollar
In de bewuste episode geeft Jesse mee aan Walter dat hij geen interesse heeft in het bedrag van een slordige half miljoen dollar dat hij kan verdienen. Vervolgens geeft Jesse aan dat hij niets meer met Walter te maken wil hebben. Hij spreekt bovendien duidelijke taal; "Het is niet het geld dat ik afwijs, maar jou. Sinds het moment dat jij in mijn leven bent gekomen ben ik alles kwijtgeraakt waar ik van hield."

Eén van de belangrijkste redenen waarom fans graag een Breaking Bad film zouden zien verschijnen had betrekking tot het verdere leven van Aaron Paul's personage 'Jesse Pinkman'. Velen vragen zich immers tot op de dag van vandaag af wat er van zijn leven is gekomen nadat hij er in was geslaagd om te ontsnappen aan de bende neo-Nazi's. Zijn ontsnapping zorgde ervoor dat hij eindelijk kans maakte op niet alleen vrijheid, maar ook tegelijkertijd op een compleet nieuw leven.

De film El Camino: A Breaking Bad Movie verschijnt op 11 oktober van dit jaar op Netflix.

Lees ook: 'Breaking Bad'-film is echt en heeft al een trailer!

Bron: BGR.com

Lees meer over: Breaking Bad, serie, Netflix, Aaron Paul

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws