'Mr. Robot' seizoen 4 trailer! Het wordt een bloederige Kerstmis...

'Mr. Robot' seizoen 4 trailer en premièredatum!

De eerste aflevering wordt op 6 oktober a.s. uitgezonden door USA Network.

Zilko Tarici, 28 augustus 2019 om 11:31

USA Network heeft vandaag een nieuwe trailer voor het vierde (en laatste!) seizoen van Mr. Robot onthuld. Daarnaast is ook bekend geworden dat de eerste aflevering op 6 oktober a.s. zal worden uitgezonden. De trailer kun je natuurlijk hieronder bekijken.
In Mr. Robot volgen we Elliot Alderson (Oscarwinnaar Rami Malek), een voormalige cber-ingenieur die gerekruteerd wordt door de leider van een hackersgemeenschap (Christian Slater). Wanneer ze een succesvolle hack plegen bij de grote multinational Evil Corp in het eerste seizoen, zorgt dit voor een wereldwijde catastrofe.

Lees ook: Eindigt 'Mr. Robot' bij seizoen 4?

Een explosieve finale
Het vierde seizoen spelt zich af gedurende de kerstperiode van 2015. Elliot en zijn alter ego Mr. Robot hebben het gepunt op de top 1% van de top 1%, wat hen op de radar brengt van gevaarlijke entiteiten als Whiterose (BD Wong) en zijn Dark Army, de genadeloze zakenman Phillip Price (Michael Cristofer) en het almachtige E Corp.


Mr. Robot is een creatie van Sam Esmail en een productie van Universal Cable Productions. Het laatste seizoen bestaat overigens uit 13 afleveringen.

Lees ook: Vierde seizoen officieel laatste voor 'Mr. Robot'

Bron: USA Network

Lees meer over: Mr Robot, Rami Malek, Christian Slater, BD Wong, Sam Esmail

Populair nieuws