search

Ons nieuws van woensdag 28 augustus 2019

Trailer 'Titans' seizoen 2 met Bruce Wayne, Superboy en Krypto!!
Series / Trailer

Trailer 'Titans' seizoen 2 met Bruce Wayne, Superboy en Krypto!!

De remmen gaan los in nieuwe trailer DC-serie.

Volgende maand verschijnt op DC Universe het tweede seizoen van de DC-serie Titans online. De streamingdienst - helaas alleen in de States te benaderen - biedt in het nieuwe seizoen heel veel nieuws en gaafs, onder meer Bruce Wayne, Superboy en Krypto!

De beelden tonen dus veel, met Bruce Wayne gespeeld door Iain Glen en Superboy gespeeld door Joshua Orpin. De laatste heeft ook zijn hondje Krypto mee! En als klap op de vuurpijl zien we ook nog Deathstroke, de rol van Esai Morales. Uiteraard zijn de Titans, met Nightwing als leider, weer van de partij!

Lees ook: Nieuwe trailer DC's 'Doom Patrol'!



Seizoen 2 van Titans start op 6 september op DC Universe. Aangezien seizoen 1 ook in Nederland te zien is via Netflix, zou het zomaar kunnen dat ook seizoen 2 naar ons landje komt.

Lees ook: 'Titans' foto's: Batman en Krypto the Superdog!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix : 'Workin' Moms' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix : 'Workin' Moms' seizoen 3

De werkende mama's zijn er terug helemaal klaar voor!

De eerste twee seizoenen van de serie Workin' Moms zorgden voor heel wat grappige momenten. Ondanks ietwat tegenvallende cijfers lijkt CBS Television nog steeds sterk te geloven in het project. Nadat eerder reeds de eerste twee seizoenen van de serie verschenen op Netflix mogen fans zich nu opmaken voor de komst van het derde seizoen. Deze is vanaf morgen, donderdag 29 augustus te zien op Netflix.

In de serie Workin' Moms volgen we vier moeders welke na de geboorte van hun kindjes terug aan de slag moeten gaan. Hun terugkeer op de werkvloer lijkt echter niet zonder slag of stoot te verlopen. De cast van de reeks bestaat uit namen zoals 'Catherine Reitman', 'Jessalyn Wanlim', 'Dani Kind' en natuurlijk ook 'Juno Rinaldi'. Reitman is niet alleen één van de vier hoofdrolspeelsters in de reeks, daarnaast was zij ook verantwoordelijk voor het bedenken van het project.

Workin' Moms is een project van de Canadese zender CBS Television. Buiten de Verenigde State zijn de rechten op de reeks evenwel in handen van de streamingdienst Netflix. Eerder dit jaar werden reeds de eerste twee seizoenen van de reeks op de streamingdienst gelanceerd. Nu wordt daar op 29 augustus dus ook het derde seizoen aan toegevoegd.

Gemengde reacties
Ondanks het feit dat Workin' Moms ongetwijfeld een glimlach op ieders gezicht weet te toveren moet het gezegd dat de ratings over het algemeen niet honderd procent weten te overtuigen. Op de gespecialiseerde website IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een score van 6,9/10. Op de website Rotten Tomatoes ligt de gemiddelde score met 73% wel net wat hoger.

Kan je al niet wachten tot morgen het derde seizoen van deze serie op Netflix verschijnt? Of heb je nog nooit eerder gehoord van Workin' Moms? In beide gevallen is het een absolute aanrader om even de trailer van het derde seizoen te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slapeloze nachten met nieuwe Netflix horrorserie 'Marianne'
Series / Nieuws

Slapeloze nachten met nieuwe Netflix horrorserie 'Marianne'

De streamingservice pakt uit met alweer een nieuwe horrorserie...

Netflix heeft ons de voorbije jaren enkele uitstekende horrorseries voorgeschoteld die ons menig aantal slapeloze nachten hebben opgeleverd. Fans van horrorseries mogen zich nu opnieuw gaan opmaken voor wat een nieuwe topper van formaat belooft te worden. Deze keer gaat het om de reeks Marianne, een project van Franse bodem.

In de serie Marianne volgen we het doen en laten van de romanschrijfster 'Emma'. Zij herbeleeft constant dezelfde nachtmerrie. In deze nachtmerrie ziet ze telkens dezelfde heks opduiken die luistert naar de naam (hoe kan het ook anders) 'Marianne'. Ze besluit om boeken te schrijven over haar nachtmerries tot blijkt dat alles wat ze schrijft ook echt uitkomt. Vervolgens beslist de romanschrijfster dat er niets anders opzit dan haar angsten onder ogen te zien.

Internationale topper
De nieuwe Franse serie Marianne is één van de nieuwe, internationale projecten waar Netflix mee hoopt te scoren. Eerder werd reeds duidelijk dat de streamingdienst sterk wil inzetten op anderstalige series. Zo wist ze reeds successen te behalen met niet alleen de Nederlandse serie Undercover, maar ook met La Casa de Papel en met het Duitstalige Mark. Netflix heeft zelf laten optekenen dat een buitenlandse serie nog nooit eerder zo gruwelijk was als Marianne belooft te worden.

Marianne zal op Netflix te zien zijn vanaf 13 september van dit jaar. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze bloedstollende nieuwe horrorserie? Dan kan je alvast even de weinig tot de verbeelding overlatende trailer bekijken die Netflix reeds de wereld heeft ingestuurd!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stervoetballer 'Neymar' duikt tóch op in afleveringen 'La Casa de Papel'!
Series / Celebrity

Stervoetballer 'Neymar' duikt tóch op in afleveringen 'La Casa de Papel'!

De voetballer van het Franse PSG werd eerst nog uit de reeks geknipt...

Recent heeft Netflix het derde seizoen gelanceerd van haar razend populaire serie La Casa de Papel. Ondanks het feit dat eerder bekend was gemaakt dat ook de Braziliaanse voetballer 'Neymar' een gastrol had gekregen was hij in eerste instantie nergens te bekennen. Een verkrachtingszaak zou daarvan aan de basis hebben gelegen.

Het was een opvallend gegeven, in eerste instantie kondigde Netflix aan dat 'Neymar' in La Casa de Papel te zien zou zijn, maar uiteindelijk bleek de stervoetballer in geen velden of wegen te bekennen. Een verkrachtingszaak had roet in het eten gegooid. De zaak werd vorige maand evenwel geklasseerd waardoor de makers geen enkele reden meer zagen om de afleveringen met Neymar achter te blijven houden. De episodes zijn inmiddels dan ook online geplaatst.

Lees ook: 'Stranger Things' van de troon gestoten als best bekeken serie op Netflix door 'La Casa de Papel'

Afleveringen 6 & 8
Bovenstaande heeft er voor gezorgd dat we Neymar nu zien opduiken in afleveringen 6 & 8 van de reeks. Hij kruipt in deze afleveringen in de huid van de Braziliaanse monnik 'João'. Neymar reageerde zelf op Twitter door te stellen dat meedoen in een reeks als La Casa de Papel voor hem een droom is die uitkomt. Bovendien zou Neymar, Neymar niet zijn mocht hij niet nog even een bijzonderheidje meegeven. Zijn bericht op Twitter werd immers voorzien van de hashtag #nuevofichaje. Dit betekent zoveel als "nieuwe aanwinst". Daarmee zinspeelt de stervoetballer uiteraard op zijn mogelijke transfer (of beter gezegd terugkeer) naar Barcelona.

Wil jij ook graag het optreden van Neymar in de serie î]La Casa de Papel[/i] bekijken? Dat kan! Het derde seizoen is namelijk te bekijken op Netflix. Heb je de eerste twee seizoenen gemist? Ook deze kan je nog steeds bekijken op de streamingservice.

Lees ook: Netflix misdaad-serie 'La Casa de Papel' nu al zeker van een vierde seizoen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Mr. Robot' seizoen 4 trailer! Het wordt een bloederige Kerstmis...
Series / Trailer

'Mr. Robot' seizoen 4 trailer! Het wordt een bloederige Kerstmis...

De eerste aflevering wordt op 6 oktober a.s. uitgezonden door USA Network.

USA Network heeft vandaag een nieuwe trailer voor het vierde (en laatste!) seizoen van Mr. Robot onthuld. Daarnaast is ook bekend geworden dat de eerste aflevering op 6 oktober a.s. zal worden uitgezonden. De trailer kun je natuurlijk hieronder bekijken.

In Mr. Robot volgen we Elliot Alderson (Oscarwinnaar Rami Malek), een voormalige cber-ingenieur die gerekruteerd wordt door de leider van een hackersgemeenschap (Christian Slater). Wanneer ze een succesvolle hack plegen bij de grote multinational Evil Corp in het eerste seizoen, zorgt dit voor een wereldwijde catastrofe.

Lees ook: Eindigt 'Mr. Robot' bij seizoen 4?

Een explosieve finale
Het vierde seizoen spelt zich af gedurende de kerstperiode van 2015. Elliot en zijn alter ego Mr. Robot hebben het gepunt op de top 1% van de top 1%, wat hen op de radar brengt van gevaarlijke entiteiten als Whiterose (BD Wong) en zijn Dark Army, de genadeloze zakenman Phillip Price (Michael Cristofer) en het almachtige E Corp.



Mr. Robot is een creatie van Sam Esmail en een productie van Universal Cable Productions. Het laatste seizoen bestaat overigens uit 13 afleveringen.

Lees ook: Vierde seizoen officieel laatste voor 'Mr. Robot'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aaron Paul: "Deze scène uit Breaking Bad moet je opnieuw kijken voor de Netflix film"
Series / Celebrity

Aaron Paul: "Deze scène uit Breaking Bad moet je opnieuw kijken voor de Netflix film"

De acteur draagt de scène in kwestie duidelijk een warm hart toe...

Fans van de fantastische AMC serie Breaking Bad waren jarenlang vragende partij voor een film. Netflix heeft recent niet alleen bekend gemaakt dat er een dergelijke film komt, daarnaast komt ze ook nog dit jaar. Acteur 'Aaron Paul' heeft fans alvast een tip gegeven over welke scène uit de serie ze nog eens moeten bekijken vooraleer in de film te duiken.

Het is alweer zes jaar geleden dat de razend populaire AMC serie teneinde kwam. Dit is een behoorlijke tijd, dus is het niet zo vreemd dat sommige fans misschien een opfrisser kunnen gebruiken. Volgens Aaron Paul is er alvast één scène welke iedereen zeker terug zou moeten kijken vooraleer de film op Netflix wordt gelanceerd. Het zou gaan om een scène uit de zevende aflevering van het derde seizoen van de reeks. De episode in kwestie luistert naar de naam 'One Minute'.




Half miljoen dollar
In de bewuste episode geeft Jesse mee aan Walter dat hij geen interesse heeft in het bedrag van een slordige half miljoen dollar dat hij kan verdienen. Vervolgens geeft Jesse aan dat hij niets meer met Walter te maken wil hebben. Hij spreekt bovendien duidelijke taal; "Het is niet het geld dat ik afwijs, maar jou. Sinds het moment dat jij in mijn leven bent gekomen ben ik alles kwijtgeraakt waar ik van hield."

Eén van de belangrijkste redenen waarom fans graag een Breaking Bad film zouden zien verschijnen had betrekking tot het verdere leven van Aaron Paul's personage 'Jesse Pinkman'. Velen vragen zich immers tot op de dag van vandaag af wat er van zijn leven is gekomen nadat hij er in was geslaagd om te ontsnappen aan de bende neo-Nazi's. Zijn ontsnapping zorgde ervoor dat hij eindelijk kans maakte op niet alleen vrijheid, maar ook tegelijkertijd op een compleet nieuw leven.

De film El Camino: A Breaking Bad Movie verschijnt op 11 oktober van dit jaar op Netflix.

Lees ook: 'Breaking Bad'-film is echt en heeft al een trailer!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ krijgt geen R-Rated content: kan Netflix zich hier onderscheiden?
Series / Nieuws

Disney+ krijgt geen R-Rated content: kan Netflix zich hier onderscheiden?

Fans hebben pech als ze daarnaar op zoek zijn.

Op 12 november gaat streamingdienst Disney+ live en krijgen we eindelijk toegang tot de complete bibliotheek van de grootste filmstudio van de wereld. Maar één ding krijgen we niet: R-Rated content. Dat past niet binnen het familievriendelijke imago dat de studio nastreeft.

Disney nam onlangs Fox over. Die studio staat meer dan Disney bekend om gedurfde projecten en staat zo nu en dan ook R-Rated content toe. Denk aan Deadpool, een filmfranchise die moeilijk te rijmen valt met bredere plannen van filmstudio Disney. En nu blijkt dat Disney vermoedelijk geen content met R-Rating gebruikt op zijn streamingdienst.

Disney besloot onlangs nog een punt te zetten achter de ontwikkeling van de serie Book of Enchantment, die te duister bleek te worden. Dat terwijl Disney zelf nog opdracht had gegeven voor het maken van de serie. Dat past niet, want de aanpak van Disney laat enkel familievriendelijk materiaal toe.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waar was de Enterprise tijdens de Klingon-oorlog?
Series / Nieuws

Waar was de Enterprise tijdens de Klingon-oorlog?

Het is een vraag die nu pas beantwoord is.

Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery bracht de crew van de USS Enterprise naar de serie. Maar het ruimteschip ontbrak in de eerste reeks. Dat was toch opmerkelijk, want het bleek het sterkste schip van de hele Federation te zijn. Waar was de Enterprise?

Het boek Star Trek Discovery: The Enterprise War onthult waar het schip zich tijdens het eerste seizoen bevond. Fans wisten tot nu toe enkel dat het schip zich bevond op een missie in de verste uithoeken van het universum. Starfleet besloot het schip niet terug te halen aan het begin van de oorlog met de Klingons, iets waar Pike niet blij mee was.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' eind 2020 pas verder?

Waar was de Enterprise?
Nu weten we waar het schip was: in de Pergamum Nebula. Die stond bekend om zijn grote straling en om hoe moeilijk het was om je weg er doorheen te vinden. De straling maakt communicatie in de subruimte ook moeilijk. Om die reden leerde men op de Enterprise pas laat over de oorlog. Pike kreeg ook de missie om daar te blijven, en ervoor te zorgen dat er mensen waren om het voorbestaan te verzekeren, mocht de oorlog verloren worden.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' blijft in de verre toekomst

Interessant detail is ook dat Spock in de nevel doordraaide. Daarom was hij in het begin van het tweede seizoen nergens te bespeuren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mind Stone terug in Marvel Cinematic Universe?
Series / Nieuws

Mind Stone terug in Marvel Cinematic Universe?

Het gerucht gaat dat de steen een rol heeft in WandaVision.

Is de Mind Stone straks weer te zien in WandaVision kreeg tijdens de D23 Expo een eerste poster met een interessante hint. Mogelijk krijgen de helden van de serie te maken met een van de zes Infinity Stones, die eigenlijk weg leken te zijn.

De poster werd gemaakt door Any Park, de Director of Visual Development van Marvel Studios. Centraal stonden een mensachtige Vision en Wanda in een setting die sterk doet denken aan de jaren vijftig. Verder zagen we in de achtergrond een schaduw van een comic-accurate Scarlet Witch en Vision met de Mind Stone nog altijd op zijn voorhoofd.

Lees ook: Hele aparte eerste poster van MCU-serie 'WandaVision'

Infinity Stone?
Dat laatste was toch wel enigszins opmerkelijk te noemen, aangezien de steen uit het voorhoofd van Vision gerukt werd door de gestoorde titaan Thanos. Drie weken later wisten de Avengers hem op te sporen en zei hij dat hij de Infinity Stones gereduceerd had tot atomen. Maar de poster lijkt ernaar te hinten dat de steen weer terugkeert.

Lees ook: 'WandaVision' is half sitcom, half spektakelstuk

En ergens moet dat ook wel, want hoe komen de twee geliefden anders weer bij elkaar? De serie is in de lente van 2021 te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen