search
Nieuw op Netflix : 'Workin' Moms' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix : 'Workin' Moms' seizoen 3

De werkende mama's zijn er terug helemaal klaar voor!

De eerste twee seizoenen van de serie Workin' Moms zorgden voor heel wat grappige momenten. Ondanks ietwat tegenvallende cijfers lijkt CBS Television nog steeds sterk te geloven in het project. Nadat eerder reeds de eerste twee seizoenen van de serie verschenen op Netflix mogen fans zich nu opmaken voor de komst van het derde seizoen. Deze is vanaf morgen, donderdag 29 augustus te zien op Netflix.

In de serie Workin' Moms volgen we vier moeders welke na de geboorte van hun kindjes terug aan de slag moeten gaan. Hun terugkeer op de werkvloer lijkt echter niet zonder slag of stoot te verlopen. De cast van de reeks bestaat uit namen zoals 'Catherine Reitman', 'Jessalyn Wanlim', 'Dani Kind' en natuurlijk ook 'Juno Rinaldi'. Reitman is niet alleen één van de vier hoofdrolspeelsters in de reeks, daarnaast was zij ook verantwoordelijk voor het bedenken van het project.

Workin' Moms is een project van de Canadese zender CBS Television. Buiten de Verenigde State zijn de rechten op de reeks evenwel in handen van de streamingdienst Netflix. Eerder dit jaar werden reeds de eerste twee seizoenen van de reeks op de streamingdienst gelanceerd. Nu wordt daar op 29 augustus dus ook het derde seizoen aan toegevoegd.

Gemengde reacties
Ondanks het feit dat Workin' Moms ongetwijfeld een glimlach op ieders gezicht weet te toveren moet het gezegd dat de ratings over het algemeen niet honderd procent weten te overtuigen. Op de gespecialiseerde website IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een score van 6,9/10. Op de website Rotten Tomatoes ligt de gemiddelde score met 73% wel net wat hoger.

Kan je al niet wachten tot morgen het derde seizoen van deze serie op Netflix verschijnt? Of heb je nog nooit eerder gehoord van Workin' Moms? In beide gevallen is het een absolute aanrader om even de trailer van het derde seizoen te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen