search
Slapeloze nachten met nieuwe Netflix horrorserie 'Marianne'
Series / Nieuws

Slapeloze nachten met nieuwe Netflix horrorserie 'Marianne'

De streamingservice pakt uit met alweer een nieuwe horrorserie...

Netflix heeft ons de voorbije jaren enkele uitstekende horrorseries voorgeschoteld die ons menig aantal slapeloze nachten hebben opgeleverd. Fans van horrorseries mogen zich nu opnieuw gaan opmaken voor wat een nieuwe topper van formaat belooft te worden. Deze keer gaat het om de reeks Marianne, een project van Franse bodem.

In de serie Marianne volgen we het doen en laten van de romanschrijfster 'Emma'. Zij herbeleeft constant dezelfde nachtmerrie. In deze nachtmerrie ziet ze telkens dezelfde heks opduiken die luistert naar de naam (hoe kan het ook anders) 'Marianne'. Ze besluit om boeken te schrijven over haar nachtmerries tot blijkt dat alles wat ze schrijft ook echt uitkomt. Vervolgens beslist de romanschrijfster dat er niets anders opzit dan haar angsten onder ogen te zien.

Internationale topper
De nieuwe Franse serie Marianne is één van de nieuwe, internationale projecten waar Netflix mee hoopt te scoren. Eerder werd reeds duidelijk dat de streamingdienst sterk wil inzetten op anderstalige series. Zo wist ze reeds successen te behalen met niet alleen de Nederlandse serie Undercover, maar ook met La Casa de Papel en met het Duitstalige Mark. Netflix heeft zelf laten optekenen dat een buitenlandse serie nog nooit eerder zo gruwelijk was als Marianne belooft te worden.

Marianne zal op Netflix te zien zijn vanaf 13 september van dit jaar. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze bloedstollende nieuwe horrorserie? Dan kan je alvast even de weinig tot de verbeelding overlatende trailer bekijken die Netflix reeds de wereld heeft ingestuurd!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen