search
Nieuw op Netflix: 'Hotel Transylvania' seizoen 1!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Hotel Transylvania' seizoen 1!

De serie speelt zich af vier jaar voor de gebeurtenissen uit de gelijknamige film...

De film Hotel Transylvania kon in het verleden reeds rekenen op heel wat populariteit. Nu is er goed nieuws voor de fans. Netflix voegt morgen, zaterdag 31 augustus 2019, namelijk ook de gelijknamige serie toe aan haar aanbod. De serie speelt zich af vier jaar voor de gebeurtenissen uit de film.

Er zijn een aantal verschillen merkbaar tussen de Hotel Transylvania films en de serie die nu door Netflix wordt toegevoegd. Daar waar de 3D-films met computeranimaties waren gecreƫerd geldt dat niet voor de serie. Deze is immers tot stand gekomen met behulp van getekende animaties. De promotieposter welke eerder reeds de wereld werd ingestuurd maakte meteen duidelijk in welke mate de personages een nieuwe look aangemeten hebben gekregen.

Tienerjaren
Zoals reeds aangegeven speelt de Hotel Transylvania serie zich af voor de gebeurtenissen uit de films. Er wordt daarbij in het bijzonder ingezoomd op de tienerjaren van Mavis. Zij is de dochter van de welbekende hoteleigenaar 'Dracula'. Wanneer haar vader terug op vampierenzakenreis is vertrokken maakt ze allerlei avonturen mee. Ben jij benieuwd wat deze avonturen precies zijn? Dan kan je vanaf morgen de serie bingen op Netflix!

Hotel Transylvania: The Series is geproduceerd in het Canadese Toronto door Nelvana Studio. Deze vormt een onderdeel van Corus Entertainment.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen