Premièredatum Stephen King-serie 'Castle Rock' S2 onthuld

Premièredatum 'Castle Rock' S2 onthuld

Op 23 oktober keren we terug naar de duistere wereld van Stephen King.

Zilko Tarici, 30 augustus 2019 om 11:26

Er is nooit een betere tijd om een Stephen King-gerelateerd project te promoten dan nu. Met nog maar een week te gaan tot It: Chapter Two, is het nu tijd om het publiek klaar te stomen voor het tweede seizoen van Hulu-serie Castle Rock. De streamingdienst heeft vandaag namelijk onthuld dat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op 23 oktober a.s. zal worden uitgezonden.
Lees ook: Eerste seizoen Stephen King-serie 'Castle Rock' [Dvd]

Het tweede hoofdstuk van de horror-serie gaat deels over de personages uit Kings boek Misery uit 1987. Lizzy Caplan speelt in de nieuwe afleveringen de rol van doorgedraaide superfan Annie Wilkes (een rol waarvoor Kathy Bates in het verleden een Oscar won). Daarnaast zien we de getalenteerde jonge actrice Elsie Fisher (Eighth Grade als Annie’s dochter Joy Wilkes en Shawshank Redemption-acteur Tim Robbins als Reginald ‘Pop’ Merrill, een personage uit Kings korte verhaal The Sun Dog.

Het King-multiversum verder uitgediept
Castle Rock is een psychologische horror-serie die zich afspeelt in het multiversum van Stephen King. In de serie worden de mythologische schaal en intieme relaties uit Kings beste werken verweeft tot een epische saga waarin de strijd tussen duister en licht centraal staat.

Lees ook: Heftige trailer Stephen King-serie 'Castle Rock'

Lees meer over: Misery, Castle Rock, Hulu, Lizzy Caplan, Elsie Fisher

Populair nieuws