search
Apple trekt nu al de stekker uit serie 'Bastards'!?
Series / Nieuws

Apple trekt nu al de stekker uit serie 'Bastards'!?

De kans bestaat dat de producenten de serie alsnog bij een andere bedrijf gaan aanbieden...

Apple heeft tot grote verbazing van veel fans vandaag bekend gemaakt dat de serie Bastards met Richard Gere in de hoofdrol dan toch niet zal worden gemaakt. Dat de serie wordt afgevoerd is opvallend. Apple heeft eerder namelijk kosten nog moeite gespaard om het project binnen te halen. Bastards moest één van de eerste, originele titels worden die zou verschijnen op het Apple TV+ streamingplatform.

Bastards was gebaseerd op een Israëlisch format en zou het verhaal vertellen van twee veteranen die uit waren op wraak nadat hun oude vlam werd doodgereden. Na afloop van een heuse biedingsoorlog slaagde Apple er uiteindelijk in om het project binnen te halen. Echter kon het bedrijf het niet eens worden met de producenten over de toon van de serie. Apple zou omwille van deze reden de stekker uit het project hebben getrokken. Het bedrijf moet voor het maken van deze keuze wel een behoorlijke schadevergoeding betalen.

Richard Gere
De serie Bastards moest de tweede reeks worden in korte tijd waarin de bekende acteur 'Richard Gere' de hoofdrol zou spelen. In het voorjaar was de rasacteur dan ook reeds te zien in de BBC-serie MotherFatherSon. Dat Bastards nu door Apple naar de eeuwige jachtvelden is verwezen hoeft echter nog niet meteen het einde van het project te betekenen. De producenten kunnen er namelijk nog altijd voor kiezen om het project bij een andere partij aan te gaan bieden. Op moment van schrijven is het evenwel niet duidelijk of men dit ook daadwerkelijk overweegt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen