search
Sony maakt minstens vijf of zes Spider-Man tv-series
Series / Nieuws

Sony maakt minstens vijf of zes Spider-Man tv-series

Het Sony's Marvel Universe wordt groter en groter!

Nu Marvel Studios vele tv-series in ontwikkeling heeft rond personages als Hawkeye, She-Hulk, Ms. Marvel en Falcon en de Winter Soldier stapt nu ook Sony Pictures in de live action tv-wereld. Het is bekend geworden dat er vele Spider-Man series in de maak zijn.

In gesprek met Variety heeft Sony Pictures Chairman en CEO Tony Vinciquerra onthuld dat Spider-Man op het kleine scherm avonturen zal beleven. Volgens Vinciquerra zouden er tenminste "vijf of zes" series in ontwikkeling zijn.

Spider-Man wereld
De series draaien uiteraard niet alleen om Spider-Man. Sony kan namelijk putten uit heel wat verhaallijnen rond andere helden en schurken uit het Spider-Man subuniversum waar Marvel Studios nu niet over kan beschikken.

Over het beëindigen van de samenwerking met Feige zei de CEO: "We hebben een geweldige reeks gehad met Feige. We hebben gekeken naar een hernieuwde samenwerking. De Marvel-mensen zijn geweldige mensen, we hebben veel respect voor ze, maar aan de andere kant hebben we ook een aantal geweldige eigen mensen."

Verdere details over de series had Vinciquerra niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen