Nightwing komt snel naar 'Titans'

Nightwing komt snel naar 'Titans'

Het tweede seizoen omvat een mooie verrassing.

Jim Pedd, 7 september 2019 om 14:54

In het tweede seizoen van DC-serie Titans krijgen we mogelijk ook Nightwing te zien. Showrunner Greg Walker hintte daarnaar tijdens een interview over de serie, die op DC Universe en bovenal op Netflix een hit bleek te zijn.
In het eerste seizoen ontmoetten we Dick Grayson al. Maar het personage wordt mogelijk meer. Walker vertelt dat een zeker personage waarvan fans al langer willen dat het te zien zal zijn, mogelijk sneller dan je zou verwachten naar de serie komt: Nightwing.

Lees ook: Nieuwe poster 'Titans' onthult de helden en schurken!

Nightwing komt eraan
Tijdens een interview met de site ComicBook vertelde Walker dat Dick Grayson snel te zien zal zijn. “Het ligt nog in de schaduwen, dus blijf vooral kijken als je Nightwing wil zien dit jaar. Dan denk ik namelijk dat je voor het einde van het jaar tevreden zal zijn.”

Lees ook: 'Titans' seizoen 2 trailer: de DC-helden zijn terug!

Vermoedelijk heeft de komst van Nightwing te maken met de komst van Bruce Wayne. “Ik wilde graag kijken naar de band tussen Dick en Bruce, om Dick beter te leren kennen. We wilden dat Bruce Wayne die band zou proberen te herstellen, zoals een vader en een zoon. Het zou nooit meer Batman en Robin worden, dat is Dick immers ontgroeid. Maar wat krijg je daarna?”

Bron: CB

Lees meer over: Titans, Nightwing, DC Universe, netflix, Greg Walker

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws