Krijgt 'Lost' een reboot of prequel?

Krijgt 'Lost' een reboot of prequel?

Het is heel goed mogelijk.

Jim Pedd, 7 september 2019 om 19:04

Acteur Jorge Garcia weet het wel. Een prequel of reboot van Lost zou prima moeten kunnen. Toen de serie in 2004 van start ging op ABC was dat een groot succes. Maar toen de show in 2010 stopte, bleven veel fans teleurgesteld achter.
Alhoewel de finale een teleurstelling was voor veel kijkers, is de serie tien jaar nadien nog altijd populair. Gek is dat niet: de serie vormde met zijn manier van verhalen vertellen en de vele mysteries het begin van een heel nieuw type kwaliteitstelevisie. Onlangs bleek al dat ABC wel interesse heeft in meer Lost.

Lees ook: Reboot van 'LOST' lijkt mogelijk

Ook Garcia wil meer
Ook acteur Jorge Garcia wil wel meer maken. “Nou, er is heel veel helemaal niet uitgebreid bekeken. Zoals de zaken die gebeurd zijn voordat ons vliegtuig crashte, wat er op dat eiland gebeurd is. Dat zouden allemaal waardevolle verhalen kunnen zijn. Of, als het een reboot wordt, zou iemand anders onze archetypes kunnen spelen. Of ditmaal een persoon een vrouw laten zijn. Je weet wel wat ik bedoel, ik zou dat echt gaaf vinden,” aldus de acteur tegenover The Storm: A Lost Rewatch Podcast.

Lees ook: Geen formele gesprekken over 'Lost'-revival

Bron: LOST

Lees meer over: Lost, Jorge Garcia, ABC

Informatie over de serie: Lost

Populair nieuws