'What If...' krijgt heel ander uitgangspunt

'What If...' krijgt heel ander uitgangspunt

De MCU-serie wordt echt nog behoorlijk interessant.

Jim Pedd, 8 september 2019 om 13:20

MCU-serie What If…? zal toch niet elke aflevering een volledige film behandelen. Dat stelt showrunner Ashley Bradley in een nieuw interview. De animatieserie neemt wel een boel personages uit de 23 films die tot nu toe verschenen in het MCU en doet daar vervolgens verrassende zaken mee.
“Het is maar een gerucht,” begon Bradley tijdens een interview met Discussing Film. Gedacht werd eerst dat elke aflevering een van de films zou behandelen. “Kevin zei dat we elke film op een nieuwe manier zullen verkennen. Maar niet elke aflevering draait om één film. In de beelden die we lieten zien tijdens de D23 Expo, zag je een beeld van een Star-Lord T’Challa omdat we wilden zien wat er gebeurt als de werelden van Black Panther en Guardians of the Galaxy botsen. Dat draait dus om twee universa, twee of drie films, die met elkaar verbonden worden.”

Lees ook: Eerste blik op Marvels ambitieuze 'What if...?' met Captain Carter!'

Personages uit alle films
De bedoeling is wel om personages uit alle films te laten zien. “Het doel is om de meerderheid van alle personages van de 23 films te laten zien. Je zal ook meerdere personages per aflevering te zien krijgen.” In een daarvan zien we dus T’Challa, die we nu kennen als Black Panther, maar in de aflevering het pad van Star-Lord volgt.

Lees ook: Marvels 'What If...?' gooit 'The Infinity Saga' overhoop!

“Dat is heel leuk om aan te werken. Want hoe komt T’Challa terecht op andere planeten? En wat doet hij daar?”

Bron: Discussing FIlm

Lees meer over: What If, marvel, MCU, Kevin Feige, Disney Plus, Ashley Bradley

Populair nieuws