Nieuw seizoen van 'Riverdale' vanaf oktober te zien op Netflix!

Nieuw seizoen van Riverdale in oktober op Netflix!

Geoffrey Ketels, 8 september 2019 om 14:52

Goed nieuws voor fans van de populaire serie Riverdale. Nu de herfst langzaam maar zeker haar intrede maakt keren er weer heel wat series terug met hun vervolg op Netflix. Dat geldt ook voor Riverdale. Netflix heeft via Instagram dan ook bekend gemaakt wanneer het vierde seizoen van start gaat. Dat is bovendien een stuk sneller dan je mogelijks had verwacht!

Ben je bang dat er heel wat spoilers uit de Verenigde Staten jouw kijkplezier zullen bederven? Dan hebben we goed nieuws! De afleveringen van het vierde seizoen van Riverdale komen namelijk meteen na de uitzending in de Verenigde Staten op Netflix. Dit betekent concreet dat het vierde seizoen in première zal gaan op 10 oktober van dit jaar. Netflix heeft deze bekendmaking zelf via Instagram de wereld ingestuurd. Daar werd een foto geplaatst van het personage 'Archie' uit de reeks die groot nieuws voor ons in petto heeft.Lees ook: Er komt een eerbetoon aan overleden Luke Perry in Riverdale' seizoen 4

Eerbetoon aan 'Luke Perry'
Het vierde seizoen van Riverdale belooft van bij de start een emotionele ondertoon te hebben. Zo raakte eerder bekend dat het vierde deel uit de reeks zal worden aangevat met een eerbetoon aan de overleden acteur 'Luke Perry'. Hij overleed eerder dit jaar (op 4 maart) aan een beroerte. De populaire acteur werd slechts 52 jaar oud. De eerste aflevering van het vierde seizoen van Riverdale heeft dan ook zeer toepasselijk de naam In Memoriam gekregen. De schrijver van de serie, namelijk 'Roberto Aguirre-Sacasa' liet eerder via Twitter reeds optekenen dat dit waarschijnlijk de belangrijkste aflevering voor Riverdale wordt van dit jaar.

"Op het ogenblik dat Luke kwam te overlijden hadden we het einde van het derde seizoen reeds volledig uitgedacht. We hebben er dan ook bewust voor gekozen om daar niet nog snel iets tussen te gaan proppen. Op deze manier zou het afscheid immers niet ten volle tot haar recht komen. We hebben dan ook voor onszelf bepaald om eerst even alles te laten bezinken en bijgevolg na te denken over welk eerbetoon nu het meest passend zou zijn om Luke te eren", aldus Aguirre-Sacase in een eerdere reactie.

Het vierde seizoen van Riverdale gaat dus in ieder geval van start op Netflix vanaf 10 oktober.

Lees ook: Riverdale spinoff 'Katy Keene' scoort pilot order

Lees meer over: Riverdale, Netflix, serie

Populair nieuws