'The Flash' S6 pikt draad direct na einde S5 op

'The Flash' S6 pikt draad direct na einde S5 op

Niks tijdsprong, nee, we gaan gewoon verder waar we gebleven waren.

Jim Pedd, 9 september 2019 om 07:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vijfde seizoen van The Flash eindigde tragisch met de verdwijning van Nora West-Allen. Zij werd uit het bestaan verwijderd toen er een nieuwe tijdlijn ontstond. Dit zal het begin vormen van het zesde seizoen.
Actrice Candice Patton onthulde tijdens een interview dat het zesde seizoen hooguit tien seconden na het einde van het vijfde verder gaat. “Barry en Iris moeten omgaan met het verlies van Nora. Het is nog heel ruw, heel vers”, vertelde Patton. “Aflevering 1 laat echt zien hoe ze omgaan met het verlies van Nora, zodat ze op een gezonde manier verder kunnen en om kunnen gaan met de Crisis on Infinite Earths.”

Lees ook: 'The Flash' krijgt gruwelijke schurk in zesde seizoen

Grote crossover
Crisis zal een grote uitdaging vormen voor Team Flash. Oorspronkelijk werd namelijk gedacht dat dit een probleem was dat pas in 2021 voor zou komen voor Central City. Maar dat blijkt dus 2019 al te zijn en dat is als een landmijn voor het team van helden. “Ineens bevinden ze zich in die toekomst en staat alles op z’n kop,” vertelde showrunner Eric Wallace al eens. “Je zal elk lid van Team Flash op een eigen unieke en soms tragische manier zien reageren.”

Vanaf 8 oktober weer te zien.

Lees ook: 'The Flash' is terug in trailer voor seizoen 6!

Bron: CB

Lees meer over: The Flash, The CW, Candice Patton, Eric Wallace

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws