search

Ons nieuws van maandag 9 september 2019

Gave trippy trailer voor 'Batwoman'!
Series / Video/clip/featurette

Gave trippy trailer voor 'Batwoman'!

De serie van The CW wordt wel heel apart.

Batwoman gaat een heel nieuwe energie naar televisiezender The CW brengen. Het Arrowverse wordt flink op z'n kop gezet met de aanwezigheid van Kate Kane, ofwel Batwoman. Een nieuwe promo laat haar, haar vrienden en vijanden zien. En dat met neonkleuren.

Hieronder kan je de behoorlijk trippy trailer bekijken. Drie jaar voordat de serie begint, is Batman uit Gotham verdwenen, en is het aan iemand anders om de stad veilig te houden. Dat neemt Kane op zich, en dat leidt tot opvallende situaties, zo blijkt uit deze teaser.



We leerden Batwoman vorig jaar kennen in crossover Elseworlds. Nu krijgen we echter eerst haar oorsprongsverhaal te zien en als het dan straks tijd is voor mega-event Crisis on Infinite Earths, dan weten we precies hoe de dame is begonnen en bevindt de serie zich in het figuurlijke heden van het Arrowverse.

De serie is vanaf 6 oktober op televisiezender The CW te zien.

Lees ook: 'Batwoman' in vol ornaat op nieuwe poster
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cool: 'Stranger Things 3: The Game'!
Series / Technologie

Cool: 'Stranger Things 3: The Game'!

De videogame beschikt ook over een nostalgische look & feel...

Ben jij ook zo'n grote fan van de Stranger Things serie? In dat geval heb je ongetwijfeld het laatste seizoen alweer achter de kiezen. Betekent dit dat er voor jou niets anders meer te beleven valt? Absoluut niet! Het is namelijk zo dat je nu helemaal los kan gaan met de videogame Stranger Things 3: The Game. Deze videogame zorgt er voor dat er voor jou als fan nog heel wat meer te beleven valt in Hawkins!

Meteen bij het opstarten van het spel wordt duidelijk dat deze over een typische Nintendo-achtige grafische stijl beschikt. Dit betekent concreet dat je rekening moet houden met niet alleen grove pixels, maar ook houterige animaties.



Zoals de naam reeds laat vermoeden zal je in deze nieuwe videogame het verhaal volgen van het derde seizoen van de reeks. Daarbij kan je in de huid kruipen van tal van verschillende personages. Het gaat hierbij niet alleen om Dustin, maar ook om bijvoorbeeld Eleven.

Elk personage beschikt natuurlijk over zijn of haar eigen eigen wapens en eigenschappen. Op deze manier is een lekker gevarieerd spel ontstaan welke de harten van de echte Stranger Things fans zeker op hol zal doen slaan.

Lees ook: 'Stranger Things' heeft nog een LHBTI-personage

Coöperatieve multiplayermodus
Ben jij iemand die het niet fijn vindt om videogames alleen te spelen? Ook daar hebben de ontwikkelaars van Stranger Things 3: The Game aan gedacht. Ze hebben er namelijk voor gekozen om buiten het singleplayer gedeelte ook een coöperatieve multiplayermodus in te bouwen.

Wil jij ook graag al het moois ontdekken dat deze videogame voor jou in petto heeft? Je kan de app zowel downloaden voor iOS als voor Android. De prijs voor Stranger Things 3: The Game bedraagt éénmalig 5,49 euro. Veel speelplezier!

Lees ook: Hysterische 'Stranger Things'-fans krijgen grote verrassing van Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vida'-ster maakt haar opwachting in nieuw seizoen 'Riverdale'
Series / Nieuws

'Vida'-ster maakt haar opwachting in nieuw seizoen 'Riverdale'

De Vida hoofdrolspeelster speelt een ambitieuze privé detective...

Eerder raakte reeds bekend dat het nieuwe seizoen van de populaire serie Riverdale te zien zal zijn op Netflix vanaf 10 oktober. Nu is er terug goed nieuws voor fans van de serie. Eén van de hoofdpersonages van Vida maakt immers haar opwachting in het vierde seizoen van Riverdale en heeft een terugkerende rol te pakken.

De Vida ster die de overstap maakt naar Riverdale is niemand minder dan 'Mishel Prada'... al is "een overstap maken" misschien niet helemaal juist. De actrice heeft namelijk aangegeven dat haar optreden in Riverdale geen gevolgen zal hebben voor haar verschijning in de populaire Starz serie. Vida werd inmiddels ook reeds verlengd voor een derde seizoen.

Lees ook: Nieuw seizoen van 'Riverdale' vanaf oktober te zien op Netflix!

Privé detective
In Riverdale kruipt Prada in de huid van het personage 'Hermosa', een privé detective welke is geboren in Miami en arriveert als een ware, klassieke "femme fatale"! Hermosa is duidelijk gemotiveerd, het ontbreekt haar niet aan zelfvertrouwen en ze is razend ambitieus. Bovendien beseft ze duidelijk maar al te goed dat alles een prijs heeft...

Prada is duidelijk bezig met haar horizonten te verleggen als actrice. Ze is dan ook niet alleen te zien in Vida en Riverdale, daarnaast heeft de actrice ook een rol te pakken in de AMC-reeks Fear the Walking Dead: Passage.

Benieuwd naar welke impact het personage 'Hermosa' zal hebben op de inwoners van Riverdale? We komen het vanaf 10 oktober allemaal te weten!

Lees ook: Er komt een eerbetoon aan overleden Luke Perry in Riverdale' seizoen 4
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Neemt 'Chicago Fire' afscheid van hoofdpersonage?
Series / Nieuws

Neemt 'Chicago Fire' afscheid van hoofdpersonage?

De showrunner van de reeks licht alvast een tipje van de sluier...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog een paar weken en dan keert de populaire serie Chicago Fire terug naar het kleine scherm. Goed nieuws voor de fans die na de cliffhanger van het zevende seizoen misschien wel meer dan ooit in spanning wachten op een (goede?) afloop. Een recente uitspraak van de showrunner van de serie laat die spanning nu eigenlijk alleen maar nog verder oplopen.

Het is helemaal niet zo vreemd dat een seizoen van Chicago Fire eindigt met een cliffhanger van formaat. Ook in het verleden zag het er al meermaals slecht uit voor bepaalde personages uit de reeks terwijl ze het uiteindelijk toch allemaal bleken te overleven. Ook nu weer hangt het leven van de brandweermannen en brandweervrouwen aan een zijden draadje. Fans wachten in spanning af tot het vervolg verschijnt, maar showrunner 'Derek Haas' gooit alvast nog wat extra olie op het vuur:

"Er is goed nieuws en slecht nieuws. Om met het slechte nieuws te beginnen, de eerste aflevering van het achtste seizoen wordt ongelofelijk dodelijk. De gebeurtenissen uit de première-aflevering van het nieuwe seizoen zullen een impact hebben tot ver na die aflevering.

Casey & Brett
Het lijkt er naar uit te zien dat er in ieder geval twee absolute favorieten van menig aantal fans de brand zullen overleven. Het gaat hierbij dan om Casey & Brett. De showrunner van Chicago Fire heeft immers laten optekenen dat beide personages elkaar door dik en dun zullen steunen wanneer ze geconfronteerd worden met allerhande gevoelens en emoties. Het verhaal van deze personages uit de reeks is dus zeker nog niet voorbij! Hetzelfde geldt ook voor Stella en Severide. Ook van deze twee personages is bekend dat ze nog een belangrijke rol zullen gaan vervullen in het achtste seizoen.

Wie zal er dan uiteindelijk Chicago Fire moeten verlaten? Of is het toch gewoon een manier van de productie om fans aan boord te houden en extra te laten uitkijken naar het achtste seizoen? We komen het binnenkort allemaal te weten!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Benedict Wong wil eigen serie rondom zijn Marvel-held op Disney+
Series / Nieuws

Benedict Wong wil eigen serie rondom zijn Marvel-held op Disney+

Als het aan acteur Benedict Wong ligt gaat dat gewoon gebeuren!

Benedict Wong is er helemaal zeker van: hij moet een serie krijgen die op Disney+ te zien is. De acteur zal weer te zien zijn als Wong in de film Doctor Strange in the Multiverse en heeft zo wel een eigen idee voor een serie rond zijn Marvel-held. De acteur werd tijdens de Fan X 2019 gevraagd hoe een serie eruit zou zien.

"Ik heb erg veel keuze," aldus de acteur."Het trainen van andere tovenaars denk ik? Of iets rond alle mogelijke wapens. Daarvan zijn er nog heel veel niet ontdekt. Dat geldt trouwens ook voor de krachten van ons. Wong zou bijvoorbeeld een missie kunnen ondernemen om zaken op te lossen."

Een serie?
Wong is een down-to-earth man en wijst op echte mogelijkheden voor Disney+. De acteur heeft echter nog nergens meer voor getekend end us ook niet voor de tweede film rond Doctor Strange. Wel gaat iedereen er vanuit dat de populaire acteur er gewoon in te zien is. "Nou ja, kijk, ik denk het wel. Voor zover ik het weet in elk geval. Ik kom er meestal tegelijk met iedereen achter. Maar, als ik het telefoontje krijg, zal ik er zijn."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-logo's voor Phase 4-series onthuld!
Series / Nieuws

Marvel-logo's voor Phase 4-series onthuld!

Tien logo's achter elkaar!

Pakweg een maand geleden onthulde Marvel Studios de bulk van zijn plannen voor Phase 4. Iemand die aanwezig was, filmde de introductievideos en logo-animaties die al vertoond werden. We krijgen tien logo's te zien, waarbij die voor Hawkeye duidelijk de langste van al is.

Hieronder kan je de video, die helaas alleen op Reddit te zien is, bekijken.

All the Phase 4 official title intros from r/marvelstudios



De beelden die vertoond werden omvatten overigens niet alle projecten. Phase 4 bleek kortgeleden namelijk ook nog te bestaan uit Ms. Marvel, Moon Knight en She-Hulk, maar die projecten werden pas tijdens de D23 Expo bekend gemaakt. Bovenstaande video toont dus maar een deel van alle projecten.

Niet definitief
De kans is verder groot dat de logo's gaandeweg nog veranderen. Marvel verandert zijn logo's namelijk behoorlijk vaak en zal dat nu waarschijnlijk ook gaan doen. Dit zijn de series die gepland staan:
The Falcon and the Winder Soldier: herfst 2020
WandaVision: lente 2021
Loki: lente 2021
What If…?: zomer 2021
Hawkeye: herfst 2021
Ms. Marvel
Moon Knight
She-Hulk
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' krijgt een handige tijdlijn!
Series / Foto's

'The Walking Dead' krijgt een handige tijdlijn!

Goed om even terug te kijken.

Binnenkort start op AMC en FOX het tiende seizoen van The Walking Dead. Om duidelijk te hebben wat zich de afgelopen jaren heeft afgespeeld in de serie heeft een fan een tijdlijn gemaakt.

En een verhelderende tijdlijn is uiteraard altijd welkom. Sinds de uitbraak van de zombieplaag in de serie blijken er al 3500 achter de rug, inclusief een hele hoop avonturen en slachtoffers. Nog maar weinig acteurs uit seizoen één zijn nog te zien in seizoen tien.

Lees ook: Stilte aan de Whisperers in beelden 'The Walking Dead'!

Tijdlijn The Walking Dead
Onderstaande tijdlijn plaatste een fan op Reddit. "Ik heb deze gemaakt om meer duidelijkheid te brengen in de tijdlijn van The Walking Dead, voor mij en voor jou." Met dank dus aan Reddit-gebruiker Evorush.



Klik hier voor een vergroting!

Zoals je kunt zien ontbreekt in bovenstaande lijn nog de gebeurtenissen in de spin-off Fear the Walking Dead, met ondertussen vijf seizoenen. Seizoen tien van de hoofdserie is te zien vanaf 6 oktober.

Lees ook: Vertrek Michonne uit 'The Walking Dead' gaat veel onthullen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' S6 pikt draad direct na einde S5 op
Series / Nieuws

'The Flash' S6 pikt draad direct na einde S5 op

Niks tijdsprong, nee, we gaan gewoon verder waar we gebleven waren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vijfde seizoen van The Flash eindigde tragisch met de verdwijning van Nora West-Allen. Zij werd uit het bestaan verwijderd toen er een nieuwe tijdlijn ontstond. Dit zal het begin vormen van het zesde seizoen.

Actrice Candice Patton onthulde tijdens een interview dat het zesde seizoen hooguit tien seconden na het einde van het vijfde verder gaat. "Barry en Iris moeten omgaan met het verlies van Nora. Het is nog heel ruw, heel vers", vertelde Patton. "Aflevering 1 laat echt zien hoe ze omgaan met het verlies van Nora, zodat ze op een gezonde manier verder kunnen en om kunnen gaan met de Crisis on Infinite Earths."

Lees ook: 'The Flash' krijgt gruwelijke schurk in zesde seizoen

Grote crossover
Crisis zal een grote uitdaging vormen voor Team Flash. Oorspronkelijk werd namelijk gedacht dat dit een probleem was dat pas in 2021 voor zou komen voor Central City. Maar dat blijkt dus 2019 al te zijn en dat is als een landmijn voor het team van helden. "Ineens bevinden ze zich in die toekomst en staat alles op z'n kop," vertelde showrunner Eric Wallace al eens. "Je zal elk lid van Team Flash op een eigen unieke en soms tragische manier zien reageren."

Vanaf 8 oktober weer te zien.

Lees ook: 'The Flash' is terug in trailer voor seizoen 6!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oude mentor Oliver terug in 'Arrow' seizoen 8
Series / Nieuws

Oude mentor Oliver terug in 'Arrow' seizoen 8

Een opvallende terugkeer voor de The CW-serie!

Het achtste en laatste seizoen van The CW's Arrow maakt het verhaal rond. Oliver Queens eerste docent keert namelijk, terug: Yao Fei. Deadline meldt dat de acteur, Byron Mann, getekend heeft om de rol weer te spelen.

Yao Fei was de oorspronkelijke mentor van Oliver Queen, toen hij crashte op een eiland en daar in aanraking kwam met heel wat verschillende mysterieuze krachten. Hij leerde daar ook de vaardigheden waar hij in de serie heel veel gebruik van gemaakt heeft.

Lees ook: Cast voor finale seizoen 'Arrow' wordt nog even flink door elkaar gehaald

Nog maar even
Het achtste seizoen duurt maar tien afleveringen lang en maakt een einde aan het verhaal van Oliver Queen. Zijn definitieve einde is nog onbekend, maar heeft te maken met de mega-crossover Crisis on Infinite Earths, waarin meerdere Aardes vernietigd dreigen te worden en het aan Oliver en al zijn maten is om de werelden te redden.

Lees ook: Epische en ingewikkelde finale voor 'Arrow' gepland

Het achtste en laatste seizoen van de serie laat Oliver Queen confronteren wat het betekent om een held te zijn. Vanaf 15 oktober weer te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.