Benedict Wong wil eigen serie rondom zijn Marvel-held op Disney+

Wong wil serie rondom zijn Marvel-held op Disney+

Als het aan acteur Benedict Wong ligt gaat dat gewoon gebeuren!

Jim Pedd, 9 september 2019 om 13:11

Benedict Wong is er helemaal zeker van: hij moet een serie krijgen die op Disney+ te zien is. De acteur zal weer te zien zijn als Wong in de film Doctor Strange in the Multiverse en heeft zo wel een eigen idee voor een serie rond zijn Marvel-held. De acteur werd tijdens de Fan X 2019 gevraagd hoe een serie eruit zou zien.
“Ik heb erg veel keuze,” aldus de acteur.“Het trainen van andere tovenaars denk ik? Of iets rond alle mogelijke wapens. Daarvan zijn er nog heel veel niet ontdekt. Dat geldt trouwens ook voor de krachten van ons. Wong zou bijvoorbeeld een missie kunnen ondernemen om zaken op te lossen.”

Een serie?
Wong is een down-to-earth man en wijst op echte mogelijkheden voor Disney+. De acteur heeft echter nog nergens meer voor getekend end us ook niet voor de tweede film rond Doctor Strange. Wel gaat iedereen er vanuit dat de populaire acteur er gewoon in te zien is. “Nou ja, kijk, ik denk het wel. Voor zover ik het weet in elk geval. Ik kom er meestal tegelijk met iedereen achter. Maar, als ik het telefoontje krijg, zal ik er zijn.”

Bron: CB

Lees meer over: Doctor Strange, MCU, Marvel, Benedict Wong

Populair nieuws