Neemt 'Chicago Fire' afscheid van hoofdpersonage?

Neemt 'Chicago Fire' afscheid van hoofdpersonage?

De showrunner van de reeks licht alvast een tipje van de sluier...

Geoffrey Ketels, 9 september 2019 15:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nog een paar weken en dan keert de populaire serie Chicago Fire terug naar het kleine scherm. Goed nieuws voor de fans die na de cliffhanger van het zevende seizoen misschien wel meer dan ooit in spanning wachten op een (goede?) afloop. Een recente uitspraak van de showrunner van de serie laat die spanning nu eigenlijk alleen maar nog verder oplopen.
Het is helemaal niet zo vreemd dat een seizoen van Chicago Fire eindigt met een cliffhanger van formaat. Ook in het verleden zag het er al meermaals slecht uit voor bepaalde personages uit de reeks terwijl ze het uiteindelijk toch allemaal bleken te overleven. Ook nu weer hangt het leven van de brandweermannen en brandweervrouwen aan een zijden draadje. Fans wachten in spanning af tot het vervolg verschijnt, maar showrunner 'Derek Haas' gooit alvast nog wat extra olie op het vuur:

"Er is goed nieuws en slecht nieuws. Om met het slechte nieuws te beginnen, de eerste aflevering van het achtste seizoen wordt ongelofelijk dodelijk. De gebeurtenissen uit de première-aflevering van het nieuwe seizoen zullen een impact hebben tot ver na die aflevering.

Casey & Brett
Het lijkt er naar uit te zien dat er in ieder geval twee absolute favorieten van menig aantal fans de brand zullen overleven. Het gaat hierbij dan om Casey & Brett. De showrunner van Chicago Fire heeft immers laten optekenen dat beide personages elkaar door dik en dun zullen steunen wanneer ze geconfronteerd worden met allerhande gevoelens en emoties. Het verhaal van deze personages uit de reeks is dus zeker nog niet voorbij! Hetzelfde geldt ook voor Stella en Severide. Ook van deze twee personages is bekend dat ze nog een belangrijke rol zullen gaan vervullen in het achtste seizoen.

Wie zal er dan uiteindelijk Chicago Fire moeten verlaten? Of is het toch gewoon een manier van de productie om fans aan boord te houden en extra te laten uitkijken naar het achtste seizoen? We komen het binnenkort allemaal te weten!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Chicago Fire, serie

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws