The Watcher krijgt bijzondere rol in Marvel-serie

The Watcher krijgt bijzondere rol in Marvel-serie

What If...? brengt een interessante mogelijkheid met zich mee.

Jim Pedd, 10 september 2019 om 06:00

The Watgcher krijgt mogelijk een rol in What If…?, de eerste animatieserie van Marvel Studios. Uatu the Watcher was eigendom van 20th Century Fox, want hij behoorde toe aan de Fantastic Four-personages. Nu Uatu weer eigendom van Marvel is, mag het personage gebruikt worden.
In een interview met Discussing Film, vertelt showrunner Ashley Bradley over de rol. “Dat is het eerste gesprek dat ik met Brad Winderbaum voerde,” vertelt Bradley. Winderbaum legde vervolgens uit dat The Watcher nu toegankelijk is voor Marvel, want Fox is nu immers eigendom van Disney.

Lees ook: 'What If...' krijgt heel ander uitgangspunt

Uatu the Watcher
“Hij had het over The Watcher. Dat verbaasde me, omdat het een Fox-personage is dat technisch gezien voor het eerst te zien was in Fantastic Four. Waarna hij vertelde dat het personage terug zou keren. Daarmee werd er ineens heel wat meer mogelijk,” ging Braldey verder.

Lees ook: Eerste blik op Marvels ambitieuze 'What if...?' met Captain Carter!'

Daarna dacht ze lang na over de mogelijkheden die het personage bracht. “Het was heel belangrijk voor mij dat hij geen gewone oude witte man zou zijn. Ik wilde geen kerstman e nook geen westerse versie van God. Dat is niet wat het personage moet zijn.”

En dus wordt het iets anders. In de zomer van 2021 te zien!

Bron: CB

Lees meer over: The Watcher, MCU, What If, Disney Plus

Populair nieuws