John Wesley uit o.a 'The Fresh Prince of Bel Air' overleden

John Wesley (Fresh Prince of Bel Air) overleden

De acteur heeft een strijd geleverd tegen kanker...

Geoffrey Ketels, 10 september 2019 om 16:03

De acteur John Wesley, welke onder meer bekendheid wist te verwerven door zijn optreden in series zoals Fresh Prince of Bel Air en Frasier is op 72-jarige leeftijd overleden. De acteur heeft er een lange strijd opzitten tegen 'multipel myeloom', beter bekend als de 'ziekte van Kahler'.
Ondanks het feit dat Wesley in totaal meer dan honderd verschillende rollen wist te verzamelen in films en series zullen menig aantal fans hem vooral herinneren van zijn optreden in de razend populaire serie Fresh Prince of Bel Air. In deze reeks kroop hij in de huid van de vader van een meisje die Will's nichtje 'Ashley' aan het pesten was.

Kanker
Van 'John Wesley' was eerder al bekend dat hij een strijd leverde tegen de ziekte van Kahler, een vorm van kanker. De manager van Wesley, namelijk 'Gerry Pass' heeft in een reactie alvast het volgende de wereld ingestuurd:

"John Wesley was een geschenk voor de wereld. Zijn vriendelijkheid en gratie zijn onsterfelijk geworden in zijn projecten voor het theater, televisie en film. Mijn hart is gebroken door het verlies van een goede vriend vandaag."

Wesley wordt overleefd door zijn vrouw Jenny, zijn moeder Hazel, zijn stiefzoon Kyler en zijn dochters Kimiko and Kimshasha.

Lees meer over: The Fresh Prince of Bel Air, serie, John Wesley

Informatie over de serie: The Fresh Prince of Bel-Air

Populair nieuws