Einde 'Game of Thrones' wordt niet door iedereen gehaat!

Einde 'Game of Thrones' niet door iedereen gehaat

Fans zijn wel erg verdeeld.

Bram de Groot, 10 september 2019 om 20:07

De klagende minderheid heeft vaak de overhand. Maar was dit ook geval met betrekking tot de kritiek op het afrondende seizoen van Game of Thrones? Een poll van YouGov, via de grote fanwebsite Winter Is Coming, geeft enige uitkomst.
Het blijkt dat een kleine meerderheid - zo'n 52 procent - van de stemmers positief of zeer positief is over seizoen acht. Daartegenover staat dat 41 procent negatief is over de afronding. Zeven procent stemde neutraal.

Lees ook: 'Game of Thrones'-showrunner onthult favoriete scène uit seizoen 8!

Emmy Awards
De POLL werd gehouden in het kader van de Emmy Awards die op 22 september worden uitgereikt. Het blijkt dat slechts 18 procent van de stemmers alle afleveringen van de HBO-serie hebben gezien. Dit was wel de hoogste score ten opzichte van de andere genomineerde series in de categorie Beste drama serie: Better Call Saul, Bodyguard, Killing Eve, Ozark, Pose, Succession en This Is Us.

Ook werd gevraagd welke serie de hoofdprijs 'Beste drama serie' moet winnen tijdens de Emmy Awards. Zo'n 18 procent gunt het de George R.R. Martin-verfilming.

Lees ook: Waarom [...] zo eindigt als hij doet in 'Game of Thrones'

Bron: Winter Is Coming

Lees meer over: Game of Thrones, Kit Harington, Maisie Williams, Peter Dinklage, Nikolaj Coster Waldau, Emilia Clarke, Lena Headey

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws