Apple TV+ lanceert op 1 november en is goedkoper dat Netflix

Apple TV+ lanceringsdatum en prijs bekend gemaakt!

Bij aankoop van een nieuw Apple-toestel ontvangen klanten één jaar gratis!

Geoffrey Ketels, 10 september 2019 om 22:08

Apple heeft bekend gemaakt dat haar streamingdienst Apple TV+ wordt gelanceerd op 1 november. Bovendien werd ook meteen de prijs bekend gemaakt. Deze heeft zowel vriend als vijand weten te verrassen. Apple lanceert haar streamingdienst namelijk tegen een kostprijs van slechts 5 euro per maand voor een familieabonnement.
Toen de streamingdienst van Apple officieel werd aangekondigd gaven de eerste geruchten aan dat een abonnement wellicht 10 dollar per maand zou gaan kosten. Dat blijkt nu dus helemaal niet correct te zijn, in tegendeel. Bovendien was het reeds bekend dat het mogelijk was om in de Verenigde Staten een gratis jaar toegang tot Apple TV+ te bemachtigen, maar werd er niet gesproken over een Europese promotie. Ook daar komt nu verandering in.

5 euro per maand
De kostprijs van 5 euro per maand voor een familieabonnement ligt beduidend lager dan deze van concurrent Netflix. Bovendien is het zo dat Apple een proefperiode aanbiedt aan alle nieuwe klanten van zeven dagen. Een familieabonnement kan gebruikt worden door maximaal zes gezinsleden. Apple heeft eerder bekend gemaakt dat de streamingdienst zal worden gelanceerd in meer dan honderd verschillende landen. Bovendien heeft het bedrijf eveneens aangekondigd dat het maandelijks uit zal pakken met nieuwe releases.

1 jaar Apple TV+ gratis
Niet alleen is het zo dat nieuwe klanten kunnen rekenen op een proefperiode van 7 dagen, daarnaast is het zelfs mogelijk om één jaar volledig gratis Apple TV+ te bemachtigen. Wat je hiervoor moet doen? Eigenlijk niet zoveel, gewoon een nieuw Apple toestel aankopen! Het gaat hierbij specifiek om de iPhone, iPad, Apple TV, iPod Touch of Mac.

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, Apple gooit vanaf het begin alles in de strijd om de concurrentie ten volle aan te gaan met onder meer Netflix!

Lees meer over: Apple TV, Apple TV Plus, streamingdienst, streamingservice

Populair nieuws