Nieuw op Netflix: 'I-Land' een mix van 'Lost' & 'The Hunger Games'

Nieuw op Netflix: Moord en mysterie in 'I-Land'

Met 'I-Land' wil Netflix inspelen op de populariteit waar de serie 'Lost' ooit van genoot.

Geoffrey Ketels, 11 september 2019 om 12:56

Een kruising tussen Lost en The Hunger Games. Dat is wat je kan verwachten van de nieuwe reeks I-Land die op donderdag 12 september op Netflix verschijnt. Netflix heeft vanaf het begin niet onder stoelen of banken gestoken dat dit één van de absolute toppers van het najaar moet worden.
I-Land vertelt het verhaal van een groep onbekenden die stranden op een onbewoond eiland. Hoe ze daar zijn gekomen en wie ze zijn herinneren ze zich niet meer. Wat wel al snel duidelijk wordt is dat het eiland niet zo paradijselijk is als ze op het eerste zicht lijkt. Ze lijken namelijk gevangen te worden gehouden op het eiland waarbij ze niet alleen fysieke, maar ook moeilijke psychologische proeven moeten zien te doorstaan om te overleven.

Lees ook: Netflix bevestigt horrorserie over veelbesproken 'Fyre Festival'

Lost
Met deze nieuwe mini-serie tracht Netflix duidelijk in te spelen op de populariteit die niet alleen de serie Lost lange tijd heeft ervaren, maar ook de The Hunger Games films. Of deze combinatie aan zal weten te slaan zal uiteraard nog moeten blijken, maar vanuit het kamp van Netflix heeft men alvast duidelijk ongelofelijk veel vertrouwen in het project.

De cast van deze nieuwe serie bestaat uit onder meer 'Kate Bosworth', 'Natalie Martinez' en 'Alex Pettyfer'. Het eerste seizoen van I-Land bestaat in totaal uit 7 afleveringen en is te zien op Netflix vanaf donderdag 12 september 2019.

Bron: Netflix

Lees meer over: ILand, serie, Netflix serie

Populair nieuws