search
Apart nieuw hoofdpersonage voor 'Mr. Robot'
Series / Nieuws

Apart nieuw hoofdpersonage voor 'Mr. Robot'

Een personage dat een grote rol krijgt in de laatste reeks.

Mr. Robot beleeft komend najaar zijn vierde en laatste seizoen. Aan Sam Esmail dus de taak om de boel tot een goed einde te brengen. Daarvoor heeft hij nu een nieuw castlid gevonden: Ashlie Atkinson. Zij zal zeer regelmatig te zien zijn in het laatste seizoen van de serie.

Volgens Deadline speelt Atkinson een apart personage: Janice. Zij wordt omschreven als een "praatgrage taxidermist met een apart gevoel voor humor". Atkinson was eerder te zien in de serie Happy en in de film BlacKkKlansman en Juanita. Nu krijgt ze dus een grote rol in een populaire serie.

Mr. Robot
In de serie is Rami Malek te zien als Elliot Alderson, een briljante programmeur die werkt als cybersecurity engineer. Elliot wordt geworven in een ondergrondse groep hackers die geleid wordt door de mysterieuze Mr. Robot. In het eerste seizoen voerden de hackers strijd tegen een megagroot bedrijf, in het tweede zagen we wat daar de gevolgen van waren en de derde reeks onthulde dat de bazen van het bedrijf niet uitgespeeld waren. In de vierde reeks moet Elliot de echte schurken aanpakken.

Dit najaar te zien op USA Network.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen