search
Jennifer Love Hewitt nieuwste castlid 'Criminal Minds'
Series / Nieuws

Jennifer Love Hewitt nieuwste castlid 'Criminal Minds'

De actrice speelde eerder in series zoals 'Party of Five' en 'Ghost Whisperer'.

Jennifer Love Hewitt is de nieuwste toevoeging aan de cast van Criminal Minds. Haar personage, dat een vaste rol zal spelen in de serie, wordt geïntroduceerd in de eerste aflevering van het tiende seizoen, dat wordt uitgezonden vanaf 1 oktober op CBS.


Hewitt zal de rol spelen van Kate Callahan, een doorgewinterde undercover-agent, wier fantastische werk haar een gewilde positie heeft opgeleverd in de Behavioral Analysis Unit.

Hewitt was eerder vijf seizoenen lang te zien als Melissa Gordon in Ghost Whisperer . Daarnaast was ze op tv ook te zien in de serie The Client List, die ze produceerde en waarvoor ze een Golden Globe-nominatie ontving voor Beste Actrice in een Miniserie. Ook was ze jarenlang te zien in de serie Party of Five.

De hoofrollen in Criminal Minds worden gespeeld door Joe Mantegna, Thomas Gibson, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, AJ Cook en Kirsten Vangsness. De serie is een productie van ABC Studios, in samenwerking met CBS Television.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen