Clark Gregg over tweede seizoen 'Agents of S.H.IE.L.D.'

Clark Gregg over seizoen 2 Agents of SHIELD

Agent Coulson wordt compleet anders dan hoe we hem kenden.

Jim Pedd, 3 juli 2014 om 16:04

Het tweede seizoen van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. ligt slechts een paar maanden van ons vandaan en dus werken de schrijvers hard aan het verhaal. In een interview met IGN ging Clark Gregg in op wat we mogen verwachten de komende afleveringen.
”Hij is een totaal andere Coulson dan de man die iedereen kende,” vertelde Gregg. ”Veel mensen die hem van vroeger kenden, zeggen nu dat hij verandert is. Ik geloof dat je ook verandert moet zijn, als je zoveel mee hebt gemaakt. Dus ik denk dat hij zichzelf opnieuw uitvindt en opnieuw leert begrijpen. In elk geval als persoon. En dat is ook noodzakelijk in de nieuwe omgeving en voor het opnieuw opbouwen van S.H.I.E.L.D.. Dat moet opgebouwd worden zonder dat het opnieuw kan wegrotten. Dus we gaan van geen S.H.I.E.L.D., met een directeur op de vlucht, naar een kleine guerrilla S.H.I.E.L.D. met Agent Coulson aan het hoofd. Dat klinkt leuk. Klinkt als een leuk tweede seizoen.”

Bron: IGN

Lees meer over: agents of shield, marvel, marvels agents of shield, clark gregg, agent coulson, brett dalton, chloe bennet, elizabeth henstridge, iain de caestecker, ming na wen

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws