Marvel-serie 'New Warriors' sterft een 'vroege dood'

Marvel-serie 'New Warriors' sterft een vroege dood

Het is helemaal voorbij voor de serie.

Jim Pedd, 18 september 2019 om 08:04

Sinds Freeform besloot om niet door te gaan met Marvel-serie New Warriors, hebben we niets meer gehoord over de serie. Nu lijkt het erop waarom de boel zo lang stil is gebleven. Het lijkt erop dat men geen nieuw thuis heeft kunnen vinden.
In 2017 hoorden we dat Freeform uiteindelijk besloten had om af te zien van New Warriors. Daarmee zat de televisieserie ineens zonder thuis. Maar dat zou niet het einde verhaal zijn, mogelijk was er een nieuw huis te vinden want men ging daar snel naar op zoek. Maar sindsdien bleef het stil.

Lees ook: Marvels 'New Warriors' verzameld op eerste castfoto

Serie komt er niet
Het lijkt er niet op dat de serie er uiteindelijk gaat komen. Alhoewel er een pilot opgenomen werd en de cast zich verzamelde voor een BTS-foto, ging de productie nooit van start. Geeks Worldwide stelt dat dit komt, omdat de serie geweigerd is door meerdere netwerken.

Alhoewel diverse topmensen binnen streamingdiensten als Disney+ en Hulu tevreden waren met de pilot, wilde niemand het geld investeren om er een volledige serie van te maken. Dat feestje ging dus niet door en nu lijkt er een punt achter gezet.

Bron: GWW

Lees meer over: New Warriors, Marvel Studios, MArvel, Disney Plus

Populair nieuws