Eerste details nieuwe 'Game of Thrones' spin-off!!

Eerste details nieuwe 'Game of Thrones' spin-off!!

Schrijver George R.R. Martin heeft ons wat nieuws te vertellen.

Jim Pedd, 19 september 2019 om 07:07

Schrijver George R.R. Martin reageert op zijn weblog op het nieuws dat er een tweede spin-off (of prequel, zo je wilt) aan zit te komen op hitserie Game of Thrones. De schrijver vertelde zo’n beetje niks over de serie, behalve hoe het er nu voor staat.
Allereerst meldt Martin dat de productie “dicht bij de bestelling van een pilot” is. Dat is wat anders dus dan “het krijgen van een pilot”. Die keuze is dus nog niet gemaakt door zender HBO, maar volgens Martin is de kans groot dat het wel zover komt. Momenteel ligt er een script en series bible van de hand van Ryan Condal, en dat ziet er volgens Martin geweldig uit.

Lees ook: Waar gaat de Targaryen-serie van 'Game of Thrones' over?

Goede ontwikkeling
George R.R. Martin schreef het volgende over het werk van Condal: “er ligt een script en een bijbel en beiden zijn fantastisch, eerste klas en opwindend.” Ook reageerde de schrijver op kritiek van mensen dat er misschien wel teveel aan zit te komen. Maar er zit gewoon ruimte in de wereld om mee te spelen, wat hem betreft.

“Je hebt gigantische continenten, tienduizenden jaren aan geschiedenis, steden, woestijnen, oceanen, mysteries, triomfen en tragedies. Als er acht miljoen verhalen waren in de jaren vijftig rond de Naked City, dan zijn er sowieso acht miljard over Westeros, Essos, Sothoryos en het land voorbij de Sunset Sea, ten zuiden van Oz en noorden van Shangri-La. In deze tijden van honderden netwerken, kanalen en streamingdiensten, is er volgens mij genoeg ruimte op televisie voor twee series rond Westeros… of misschien wel drie of vier.”

Lees ook: 'Game of Thrones'-spinoff 'Targaryen' zal nog meer incest bevatten!?

Bron: GRRM

Lees meer over: Game of Thrones, George RR Martin, Prequel, HBO

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws