'Game of Thrones'-spinoff 'Targaryen' zal nog meer incest bevatten!?

Nog meer incest verwacht in GoT Targaryen spinoff!

Als de serie echt waarheidsgetrouw de boeken gaat volgen althans...

Geoffrey Ketels, 16 september 2019 om 21:52

Game of Thrones zal op heel wat verschillende vlakken de geschiedenisboeken ingaan. Eén van de belangrijkste taboes (als we het zo mogen noemen) die door de reeks werd aangesneden is incest. Dacht je alles al te hebben gezien in Game of Thrones? Dan heeft de 'Targaryen' spinoff wellicht nog heel wat meer voor jou in petto!
De eerste incest gerelateerde twist die de kijkers van Game of Thrones voor de kiezen kregen was uiteraard het moment waarop duidelijk werd dat Jaime en Cersei Lannister met elkaar naar bed gingen. Van de Targaryen lijn weten we na het kijken van de originele serie dat incest ook hier om de hoek loert. Het mag nu reeds duidelijk zijn dat niet alleen de originele serie er voor heeft gekozen om heel wat taboes naar voren te brengen, ook de spinoffs zullen waarschijnlijk hetzelfde pad bewandelen.

Lees ook: 'Game of Thrones'-opvolger 'House Targaryen' binnenkort een feit?

Fire & Blood
Menig aantal experts, maar ook gewone lezers van het Fire & Blood boek stellen nu reeds dat een trouwe adoptie van het boek op het kleine scherm zomaar heel wat meer incest met zich mee kan brengen. Wie de boeken heeft gelezen weet dan ook dat de Targaryen broers en zussen er niet voor terugdeinzen om elkaar het hof te maken, in tegendeel. Is er geen broer of zus beschikbaar? In dat geval zijn er nog altijd tantes en nonkels die aangesproken kunnen worden!

Natuurlijk blijft de vraag in welke mate de 'Targaryen' spinoff letterlijk de boeken zal gaan volgen. Wil men de boeken echt zo waarheidsgetrouw mogelijk overbrengen naar het kleine scherm? In dat geval lijkt het er naar uit te zien dat de kijker zich nu al op kan gaan maken voor heel wat nieuwe incest!

Lees ook: Einde 'Game of Thrones' wordt niet door iedereen gehaat!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Game of Thrones, serie, Targaryen, HBO

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws