Eerste trailer Michael B. Jordan's superheldenreeks 'Raising Dion'

De nieuwe superheldenreeks van Michael B. Jordan zou bijna niet gemaakt worden, maar gelukkig pakte Netflix uit en nu is er een trailer!

Emma Nota, 19-09-2019 13:33

Raising Dion, de aankomende Netflix-serie van uitvoerend producent Michael B. Jordan, gaat over een jonge superheld, maar speelt in een rauw en realistische wereld.
Raising Dion volgt het verhaal Nicole (Alisha Wainwright), die haar zoon Dion (nieuwkomer Ja'Siah Young) grootbrengt na de dood van haar echtgenoot, Mark (Michael B. Jordan). De normale drama's van het opvoeden van een zoon als alleenstaande moeder worden versterkt wanneer Dion verschillende mysterieuze, superhelden krachten begint te vertonen.

Nicole moet nu de gaven van haar zoon geheim houden met de hulp van Mark's beste vriend Pat (Jason Ritter), en Dion beschermen tegen buitenstaanders die hem willen gebruiken.

De nieuwe superheldenreeks richt op het familieverhaal en het opvoeden van een goede man in de moderne tijd door de lens van populaire fictie. En hoewel Jordan in de serie de overleden vader speelt, lijkt het erop dat hij nog steeds redelijk aanwezig is.

De serie gaat op 4 oktober in première, en de eerste trailer voor de serie is vrijgegeven.

Bron: AV Club

Lees meer over: Michael B Jordan, Raising Dion, Netflix, Superhelden

Populair nieuws