Deze series zijn in oktober (terug) te zien op Netflix!

Deze series verschijnen op Netflix in oktober!

Het belooft weer een bijzonder mooie oktobermaand te worden voor Netflix-abonnees!

Geoffrey Ketels, 19 september 2019 om 14:43

Traditioneel gezien is de maand oktober een fantastische maand voor Netflix-abonnees. De dagen worden korter, het weer wordt slechter en dus is het terug tijd om met z'n allen massaal voor de televisie plaats te nemen. Ook dit jaar brengt de maand oktober weer heel wat mooie series naar Netflix!
1.) Seizoen 5 van 'Peaky Blinders'
In eerste instantie is er het langverwachte vijfde seizoen van de populaire serie Peaky Blinders. De eerste paar afleveringen van het vijfde seizoen waren reeds te zien op BBC, maar verschijnen in oktober ook op Netflix. In het bijzonder de tweede aflevering van het vijfde seizoen zou veel kijkers met verstomming hebben geslagen. Dat belooft! Het vijfde seizoen van Peaky Blinders is vanaf 4 oktober te bekijken op Netflix!


2.) Seizoen 9 van 'The Walking Dead'
Ondanks het feit dat de kijkcijfers van The Walking Dead een sterk dalende trend vertonen moet het gezegd dat vooral het negende seizoen toch bij menig aantal fans nog in het geheugen staat gegrift. Dit niet in het minst omdat twee belangrijke personages, namelijk die van Rick (gespeeld door 'Andrew Lincoln') en Maggie (Lauren Cohan) de reeks verlieten. Bovendien werd er ook nog eens een behoorlijke sprong in de tijd gemaakt. Heb jij het negende seizoen van de populaire serie The Walking Dead nog niet gezien of wil je ze graag nog eens bekijken? Dat is mogelijk bij Netflix vanaf 9 oktober!


3.) Seizoen 12 van 'The Big Bang Theory'
Recent koos Netflix er voor om in één klap te zorgen voor heel wat extra The Big Bang Theory plezier. Het twaalfde en laatste seizoen werd echter nog niet aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd omdat de laatste afleveringen toen nog uitgezonden moesten worden. Daar komt nu verandering in! Het twaalfde en helaas ook laatste seizoen van The Big Bang Theory is te bekijken op Netflix vanaf 1 oktober!


4.) Seizoen 1 van 'Raising Dion'
Heel wat abonnees van Netflix kijken reeds lange tijd uit naar het debuut van de gloednieuwe serie Raising Dion. Deze nieuwe reeks gaat over een jongetje van amper 7 jaar welke superkrachten ontwikkelt. Dat brengt een behoorlijke uitdaging met zich mee voor de moeder van het jongetje. Er wordt heel wat verwacht van deze nieuwe reeks welke zomaar zou kunnen uitgroeien tot een absolute topper voor de streamingdienst. Het eerste seizoen van Raising Dion staat online op Netflix vanaf 4 oktober.


5.) Seizoen 4 van 'Riverdale'
Ook de razend populaire serie Riverdale is terug in oktober. Over het vierde seizoen is eigenlijk nog niet zo heel erg veel bekend. Wel weten we dat ze van start gaat met een speciale "In Memoriam" aflevering voor de gestorven acteur 'Luke Perry'. Deze aflevering zou volledig los komen te staan van de rest. Het vierde seizoen van Riverdale gaat van start op Netflix op 10 oktober!


6.) Seizoen 2 van 'Haunted'
Oktober betekent ook dat Halloween er aan zit te komen! Voor de liefhebbers van Halloween en griezelige gebeurtenissen verschijnt op 11 oktober het tweede seizoen van Haunted op de streamingdienst. Haunted staat bekend als een doodenge serie waarin de kijker wordt geconfronteerd met griezelige verhalen in een behoorlijk eng aandoende kamer. Ben jij wel te vinden voor de betere griezelverhalen? In dat geval zit je bij Netflix goed vanaf 11 oktober!

7.) Seizoen 2 van 'Insatiable'
De serie Insatiable heeft (op z'n zachtst gezegd) reeds behoorlijk wat stof doen opwaaien. Dit niet alleen omwille van het feit dat de reeks aan "fatshaming' bleek te doen, maar ook omdat de clichés over met name homo's niet werden geschuwd. Het tweede seizoen van deze opvallende reeks verschijnt op Netflix vanaf 11 oktober.

8.) Seizoen 2 van 'Plan Coeur'
Eén van de meest toonaangevende, internationale series van het moment? Dat is ongetwijfeld Plan Coeur! De reeks speelt zich af in de Franse hoofdstad Parijs en vertelt het verhaal van de jonge Elsa, een single vrouw van 30 jaar. In het eerste seizoen zagen we al hoe de vriendinnen van Elsa er alles aan deden om de jonge vrouw een hart onder de riem te steken... zelfs het inhuren van een gigolo! Het tweede seizoen van deze fantastische serie verschijnt op 11 oktober op Netflix.

9.) Seizoen 1 van 'Living with Yourself'
Last but not least is er nog het eerste seizoen van de serie Living with Yourself met 'Paul Rudd'. In deze serie volgen we 'Miles' die het gevoel heeft dat hij lang niet alles uit het leven haalt wat er in zit. Omwille van die reden beslist hij om een behandeling te ondergaan die van hem een beter mens moet maken. Het eerste seizoen van de serie Living with Yourself zal op Netflix verschijnen op 18 oktober. Wil je graag alvast even een voorsmaakje hebben van deze nieuwe reeks? Dat kan door middel van de onderstaande trailer!


Lees meer over: Netflix, serie, series, Netflix series

Populair nieuws