Tweede seizoen 'Star Trek: Picard' nu al mogelijk!

Tweede seizoen 'Star Trek: Picard' nu al mogelijk!

Patrick Stewart maakt er zelfs al tijd voor vrij!

Jim Pedd, 19 september 2019 om 12:29

Patrick Stewart is begin volgend jaar ergens weer te zien als Jean-Luc Picard. Alhoewel de serie nog niet eens begonnen is aan zijn eerste seizoen, wordt er nu al gekeken naar een tweede reeks.
De opnames daarvan worden volgens Patrick Stewart al voorbereid. Het is goed mogelijk dat in maart 2020 de opnames beginnen: “Ik stop niet met mijn werk op het toneel, alhoewel het nog even moet wachten, omdat ik net drie projecten heb afgerond: twee films en de televisieserie. Allemaal moeten gepromoot worden,” vertelde Stewart. “Dus ik maak mijn agenda daarvoor vrij en houd ook rekening met de mogelijkheid van een tweede reeks van Picard in maart volgend jaar.”

Lees ook: 'Star Trek: Picard' wordt mix van 'Discovery' en 'The Next Generation'

Revival Star Trek
Star Trek: Picard is de tweede Star Trek-serie die snel te zien zal zijn. De serie die de franchise nieuw leven inblies is Discovery, dat volgend jaar zijn derde reeks krijgt. Er staat meer aan te komen: animatieserie Lower Decks bijvoorbeeld en ook dat is niet de enige. CBS All Access werkt aan Starfleet Academy, dat kadetten aan de leerschool van Starfleet volgt; Section 31 rond de voormalige keizerin van het Terran Empire en mogelijk een serie rond Spock en Pike.

Lees ook: Voor 'Star Trek: Picard' zit er nog een interessant project aan te komen!

Bron: Examiner Live

Lees meer over: Star Trek Picard, Patrick Stewart, CBS All Access

Populair nieuws