Nieuw op Netflix: Spannende ondervragingen in 'Criminal' seizoen 1

Nieuw op Netflix: 'Criminal' seizoen 1

Een serie hoeft niet altijd complex te zijn om potten te breken!

Geoffrey Ketels, 19 september 2019 om 15:48

Een goede serie hoeft lang niet altijd over een complex concept te beschikken. Dat moet ook Netflix hebben gedacht en dus verschijnt morgen het eerste seizoen van de gloednieuwe reeks Criminal op haar platform.
Criminal is zo'n serie die in eerste instantie vooral uitblinkt in haar eenvoud, maar tegelijkertijd zomaar potten kan gaan breken. In Criminal zullen kijkers verschillende ondervragingen te zien krijgen welke zich zullen afspelen in vier verschillende landen. De ondervragingen maken duidelijk hoe er in verschillende landen met verdachten wordt omgegaan wanneer deze worden gearresteerd.

Vier landen
De serie Criminal zal in totaal bestaan uit 12 afleveringen die worden opgedeeld over de vier deelnemende landen. Het gaat hierbij om Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Voor elk land geldt dat er uiteindelijk drie verschillende verhalen zulle worden verteld.

Criminal is vanaf morgen, vrijdag 20 september 2019 te zien op Netflix. Kan je nu al niet wachten om meer te ontdekken over Criminal? In dat geval is het zeker de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Criminal, serie, Netflix

Populair nieuws