AMC: "Er komt nog heel wat meer van 'The Walking Dead' aan!"

De tegenvallende kijkcijfers hebben het vertrouwen van AMC niet beschadigd...

Geoffrey Ketels, 20 september 2019 17:14

Ondanks het feit dat veel mensen vinden dat The Walking Dead haar beste tijd onderhand wel heeft gehad kan de reeks ook nog altijd rekenen op een aanzienlijke schare fans. Deze laatste hoeven ook niet te vrezen dat de reeks binnenkort zal komen te verdwijnen, althans niet wanneer we de AMC Networks CEO 'Josh Sapan' moeten geloven.
Sapan heeft in een recent interview aangegeven dat er nog ongelofelijk veel verhalen en mogelijkheden op tafel liggen voor de hitserie The Walking Dead. Dat is best mogelijk, maar de tegenvallende kijkcijfers moeten toch ook voor het netwerk een doorn in het oog zijn geworden. In het bijzonder het negende seizoen kende door het vertrek van sterren 'Andrew Lincoln' en 'Lauren Cohan' een behoorlijke terugval in populariteit. Bovendien is bekend dat we ook in het tiende seizoen afscheid zullen nemen van een belangrijk hoofdpersonage.

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt meer flashbacks!

Einde van de comics
Dat men bij AMC van plan is om The Walking Dead nog gedurende een lange tijd in stand te houden is enigszins opvallend te noemen. Eerder dit jaar raakte namelijk bekend dat de comic-reeks (die toch als basis heeft gediend voor de serie) ten einde is gekomen. Echter hebben zowel AMC als Robert Kirkman eerder reeds aangegeven dat het einde van de comics niet ook meteen het einde van de televisieserie zal betekenen.

Of The Walking Dead ooit nog terug het kijkcijferkanon kan worden dat ze vroeger was is nog maar zeer de vraag. Feit is wel dat AMC duidelijk nog heel wat vertrouwen heeft in de serie en voor de fans is dat natuurlijk fantastisch nieuws!

Lees ook: Reden vertrek Michonne uit 'The Walking Dead' nu duidelijk

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: The Walking Dead, serie, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws